Addition of exogenous enzymes to diets containing grape pomace: Effects on intestinal utilization of catechins and antioxidant status of chickens

  1. Chamorro, S. 1
  2. Viveros, A. 2
  3. Rebolé, A. 2
  4. Arija, I. 2
  5. Romero, C. 3
  6. Alvarez, I. 1
  7. Rey, A. 2
  8. Brenes, A. 1
  1. 1 Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
    info

    Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición

    Madrid, España

    GRID grid.419129.6

  2. 2 Universidad Complutense de Madrid
    info

    Universidad Complutense de Madrid

    Madrid, España

    GRID grid.4795.f

  3. 3 Universidad Católica Santa Teresa de Jesús de Ávila
    info

    Universidad Católica Santa Teresa de Jesús de Ávila

    Ávila, España

    GRID grid.448685.3

Journal:
Food Research International

ISSN: 1873-7145

Year of publication: 2017

Volume: 96

Pages: 226-234

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1016/j.foodres.2017.02.010 PMID: 28528103 SCOPUS: 2-s2.0-85014009581 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus