The effect of the pediocin PA-1 produced by Pediococcus acidilactici against Listeria monocytogenes and Clostridium perfringens in Spanish dry-fermented sausages and frankfurters

  1. Nieto-Lozano, J.C. 1
  2. Reguera-Useros, J.I. 1
  3. Peláez-Martínez, M.d.C. 2
  4. Sacristán-Pérez-Minayo, G. 1
  5. Gutiérrez-Fernández, A.J. 3
  6. la Torre, A.H.d. 3
  1. 1 Universidad de Burgos
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    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    GRID grid.23520.36

  2. 2 Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
    info

    Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición

    Madrid, España

    GRID grid.419129.6

  3. 3 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

Journal:
Food Control

ISSN: 0956-7135

Year of publication: 2010

Volume: 21

Issue: 5

Pages: 679-685

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1016/j.foodcont.2009.10.007 SCOPUS: 2-s2.0-73549108091 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus