Estudio bromatológico de la quesadilla herrereña

  1. G. Brito Miralles 1
  2. J.C. Rodríguez Arteaga 1
  3. J.J. Baquero 1
  4. C. Rodríguez Álvarez 2
  5. MªD Garrido Yebra 2
  6. R. Álvarez Marante 2
  7. A. Hardisson De la Torre 3
  1. 1 Dirección Territorial de Salud de Santa Cruz de Tenerife
  2. 2 Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública. Universidad de La Laguna
  3. 3 Departamento de Química Analítica, Bromatología y Toxicología. Universidad de La Laguna
Revue:
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos

ISSN: 0300-5755

Année de publication: 1988

Número: 198

Pages: 25-27

Type: Article

D'autres publications dans: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos

Résumé

A study of the contents of nutrients and of the microbiological quality of the quesadilla from the island of Hierro (Canary dessert) is carried out. It´s high caloric value and low microbian content makes of this product a dessert that should be commercialised.