Influence of dietary lipids and environmental salinity on the n-3 long-chain polyunsaturated fatty acids biosynthesis capacity of the marine teleost solea senegalensis

  1. Marrero, M. 1
  2. Monroig, Ó. 2
  3. Betancor, M. 3
  4. Herrera, M. 4
  5. Pérez, J.A. 1
  6. Garrido, D. 1
  7. Galindo, A. 1
  8. Giráldez, I. 5
  9. Rodríguez, C. 1
  1. 1 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

  2. 2 Instituto de Acuicultura de Torre de la Sal
    info

    Instituto de Acuicultura de Torre de la Sal

    Castelló de la Plana, España

    GRID grid.452499.7

  3. 3 Institute of Aquaculture, Faculty of Natural Sciences, University of Stirling
  4. 4 Instituto de Investigación y Formación Agraria y Pesquera
    info

    Instituto de Investigación y Formación Agraria y Pesquera

    Sevilla, España

  5. 5 Universidad de Huelva
    info

    Universidad de Huelva

    Huelva, España

    GRID grid.18803.32

Journal:
Marine Drugs

ISSN: 1660-3397

Year of publication: 2021

Volume: 19

Issue: 5

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.3390/md19050254 PMID: 33946805 SCOPUS: 2-s2.0-85105472782 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen access editor
Data source: Scopus