Combining grape byproducts to maximise biological activity of polyphenols in chickens

  1. Romero, C. 1
  2. Nardoia, M. 2
  3. Brenes, A. 3
  4. Arija, I. 4
  5. Viveros, A. 4
  6. Chamorro, S. 4
  1. 1 Facultad de Ciencias y Artes, Universidad Católica Santa Teresa de Jesús de Ávila (UCAV)
  2. 2 Department of Agricultural, Environmental and Food Sciences, University of Molise
  3. 3 Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
    info

    Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición

    Madrid, España

    GRID grid.419129.6

  4. 4 Universidad Complutense de Madrid
    info

    Universidad Complutense de Madrid

    Madrid, España

    GRID grid.4795.f

Journal:
Animals

ISSN: 2076-2615

Year of publication: 2021

Volume: 11

Issue: 11

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.3390/ani11113111 SCOPUS: 2-s2.0-85118226460 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen access editor
Data source: Scopus