Juan Pedro
Pérez Trujillo
Investigador en el periodo 1983-2020
Juan
Cacho Palomar
Publicaciones en las que colabora con Juan Cacho Palomar (8)
2015
-
Amino acids and biogenic amines evolution during the estufagem of fortified wines
Journal of Chemistry, Vol. 2015
2011
-
Bound aroma compounds of Gual and Listán blanco grape varieties and their influence in the elaborated wines
Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 3, pp. 1153-1162
-
Bound aroma compounds of Marmajuelo and Malvasía grape varieties and their influence on the elaborated wines
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 413-426
2010
-
Estudio del aroma de los vinos y del potencial aromático de las variedades de uva tinta Listán negro, Negramol y Tintilla, y de uva blanca Verdello y Vijariego blanco, autóctonas de las Islas Canarias
Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 451-477
-
Estudio del potencial aromático de diferentes variedades autóctonas de uva blanca de las Islas Canarias
Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 425-449
2008
-
2-Methyl-3-(methyldithio)furan: A new odorant identified in different monovarietal red wines from the Canary Islands and aromatic profile of these wines
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 21, Núm. 8, pp. 708-715
-
Effect of skin contact on bound aroma and free volatiles of Listán blanco wine
Food Chemistry, Vol. 110, Núm. 1, pp. 214-225
2003
-
Impact odorants of different young white wines from the Canary Islands
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 11, pp. 3419-3425