Publications by the researcher in collaboration with Juan Ignacio Reguera Useros (13)

2009

  1. Daily dietary intake of iron, copper, zinc and manganese in a Spanish population

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 60, Núm. 7, pp. 590-600

2006

  1. Cadmium dietary intake in the Canary Islands, Spain

    Environmental Research, Vol. 100, Núm. 1, pp. 123-129

  2. Mercury content in tinned molluscs (mussel, cockle, variegated scallop, and razor shell) normally consumed in Spain, 2005

    Journal of Food Protection, Vol. 69, Núm. 9, pp. 2237-2240

2005

  1. Lead dietary intake in a Spanish population (Canary Islands)

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 16, pp. 6543-6549

2002

  1. Content of sulphite in frozen prawns and shrimps

    Food Control, Vol. 13, Núm. 4-5, pp. 275-279

  2. El botulismo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 39-46

  3. Legionella y legionelosis

    Atencion Farmaceutica, Vol. 4, Núm. 5, pp. 354-362

  4. Legionella y legionelosis

    Atención Farmacéutica, Vol. 4, Núm. 5, pp. 354-362

2001

  1. Alimentos y transmisión de enfermedades víricas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 161, pp. 103-108

1999

  1. Determinación espectrofotométrica de ácidos sórbico y benzoico en bebidas refrescantes

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 4, pp. 113-116

1996

  1. The evaluation of the content of nitrates and nitrites in food products for infants

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 9, Núm. 1, pp. 13-17

1993

  1. Microbiología ambiental en salas de preparación de alimentos de comedores colectivos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 246, pp. 31-34