Arturo
Hardisson de la Torre
Full Professor
Juan Ignacio
Reguera Useros
Publications by the researcher in collaboration with Juan Ignacio Reguera Useros (13)
2009
-
Daily dietary intake of iron, copper, zinc and manganese in a Spanish population
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 60, Núm. 7, pp. 590-600
2007
-
Content of toxic heavy metals (mercury, lead, and cadmium) in canned variegated scallops (Chlamys varia)
Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 12, pp. 2911-2915
2006
-
Cadmium dietary intake in the Canary Islands, Spain
Environmental Research, Vol. 100, Núm. 1, pp. 123-129
-
Mercury content in tinned molluscs (mussel, cockle, variegated scallop, and razor shell) normally consumed in Spain, 2005
Journal of Food Protection, Vol. 69, Núm. 9, pp. 2237-2240
2005
-
Lead dietary intake in a Spanish population (Canary Islands)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 16, pp. 6543-6549
2002
-
Content of sulphite in frozen prawns and shrimps
Food Control, Vol. 13, Núm. 4-5, pp. 275-279
-
El botulismo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 39-46
-
Legionella y legionelosis
Atencion Farmaceutica, Vol. 4, Núm. 5, pp. 354-362
-
Legionella y legionelosis
Atención Farmacéutica, Vol. 4, Núm. 5, pp. 354-362
2001
-
Alimentos y transmisión de enfermedades víricas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 161, pp. 103-108
1999
-
Determinación espectrofotométrica de ácidos sórbico y benzoico en bebidas refrescantes
Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 4, pp. 113-116
1996
-
The evaluation of the content of nitrates and nitrites in food products for infants
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 9, Núm. 1, pp. 13-17
1993
-
Microbiología ambiental en salas de preparación de alimentos de comedores colectivos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 246, pp. 31-34