Publicaciones en las que colabora con Roberto Álvarez Marante (12)

2004

  1. La toxicología de las dioxinas y su presencia en los alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 353, pp. 65-70

2002

  1. Mineral composition of the red and green pepper (Capsicum annuum) from Tenerife Island

    European Food Research and Technology, Vol. 214, Núm. 6, pp. 501-504

2001

  1. Mineral composition in four varieties of avocado [Persea gratissima, L. from the island of Tenerife

    European Food Research and Technology, Vol. 213, Núm. 3, pp. 225-230

  2. Mineral composition of the banana (Musa acuminata) from the island of Tenerife

    Food Chemistry, Vol. 73, Núm. 2, pp. 153-161

  3. Mineral composition of the papaya (Carica papaya variety sunrise) from Tenerife island

    European Food Research and Technology, Vol. 212, Núm. 2, pp. 175-181

1999

  1. Concentration levels of sorbic and benzoic acids in soft drinks

    Toxicological and Environmental Chemistry, Vol. 68, Núm. 3-4, pp. 363-369

1992

  1. Análisis microbiológico y fisicoquímico del agua de piscinas de la isla de Tenerife

    Revista de Sanidad e Higiene Pública, Vol. 66, Núm. 5, pp. 281-289

  2. Estudio de los contenidos en litio de carne de vacuno, sepia y mejillón

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 11, Núm. 10, pp. 227-230