Arturo
Hardisson de la Torre
Catedrático de Universidad
María de los Ángeles
Arias Rodríguez
Catedrática de Universidad
Publicaciones en las que colabora con María de los Ángeles Arias Rodríguez (7)
2002
-
Phytic acid level in wheat flours
Journal of Cereal Science, Vol. 36, Núm. 1, pp. 19-23
2001
-
Phytic acid level in infant flours
Food Chemistry, Vol. 74, Núm. 4, pp. 437-441
2000
-
Phytic acid level in edible grain derivatives in the Canary Islands (gofio and frangollo)
European Food Research and Technology, Vol. 210, Núm. 5, pp. 346-348
1995
-
Antimicrobial activity of extracts from some Canary species of Phaeophyta and Chlorophyta
Phytotherapy Research, Vol. 9, Núm. 5, pp. 385-387
1994
-
A health‐sanitary evaluation of lacteal desserts for consumption in Santa Cruz de Tenerife
Food / Nahrung, Vol. 38, Núm. 5, pp. 538-543
-
ENTEROBACTERIACEAE IN ICE CREAM SOLD AT RETAIL IN TENERIFE, SPAIN
Journal of Food Quality, Vol. 17, Núm. 5, pp. 423-427
-
Estudio in vitro de la actividad microbiana de algas (Chlorophyta, Pjaeophyta y Rhodophyta) recolectadas en la isla de Tenerife
Estudios Canarios: Anuario del Instituto de Estudios Canarios, Núm. 39, pp. 181-192