Articles (22) Publications in which a researcher has participated

2010

  1. Aloe vera as a Functional Ingredient in Foods

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 50, Núm. 4, pp. 305-326

  2. Amino acid content in traditional potato cultivars from the Canary Islands

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 23, Núm. 2, pp. 148-153

  3. Anti-tumor effects of adenovirus containing human growth hormone sequences in a mouse model of human ovarian cancer

    Endocrine, Vol. 37, Núm. 3, pp. 430-439

  4. Application of a validated stability-indicating chromatographic method to evaluate the reproducibility between batches of small peptides in solution

    Analytica Chimica Acta, Vol. 675, Núm. 1, pp. 83-90

  5. Asociación entre riesgo de desnutrición y capacidad afectiva en personas de edad avanzada institucionalizadas de la Comunidad de Madrid

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 30, Núm. 2, pp. 33-41

  6. Catalizadores heterogéneos: Para la obtención de biodiésel Estudio de la actividad de diferentes catalizadores en la reacción de transesterificación

    Ingenieria Quimica (Spain), Vol. 42, Núm. 489, pp. 50-54

  7. Cluster analysis and artificial neural networks multivariate classification of onion varieties

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 21, pp. 11435-11440

  8. Comparison between DSC and TMDSC in the investigation into frozen aqueous cryoprotectants solutions

    Drug Development and Industrial Pharmacy, Vol. 36, Núm. 12, pp. 1413-1421

  9. Estudio de los parámetros de maduración en vendimia según las diferentes variedades y zonas de la Denominación de Origen Valle de Guímar

    Enoviticultura, Núm. 2, pp. 12-20

  10. Expresión de las catecolaminas en la médula adrenal del ratón hipertenso (BPH/2)

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 6, pp. 5-9

  11. Influence of the cultivar on the organic acid and sugar composition of potatoes

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 13, pp. 2301-2309

  12. Local controlled release of VEGF and PDGF from a combined brushite-chitosan system enhances bone regeneration

    Journal of Controlled Release, Vol. 143, Núm. 1, pp. 45-52

  13. Papel de la ingesta de calcio y vitamina D en la composición y la regulación del peso corporal

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 17, Núm. 3, pp. 61-67

  14. Parámetros físico-químicos y de color en vinificaciones especiales en blanco de la isla de Tenerife

    Enoviticultura, Núm. 3, pp. 24-28

  15. Parámetros físico-químicos y de color en vinificaciones especiales en blanco de la isla de Tenerife

    Enólogos, Núm. 64, pp. 48-51

  16. Pharmacokinetics analysis of sustained release hGH biodegradable implantable tablets using a mouse model of human ovarian cancer

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 388, Núm. 1-2, pp. 175-180

  17. Photodegradation of dye pollutants using new nanostructured titania supported on volcanic ashes

    Applied Catalysis A: General, Vol. 388, Núm. 1-2, pp. 7-14

  18. Protein imprinting by means of alginate-based polymer microcapsules

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 49, Núm. 20, pp. 9811-9814

  19. Quality control and physical and chemical stability of hydrocortisone oral suspension: An interlaboratory study

    International Journal of Pharmaceutical Compounding, Vol. 14, Núm. 5, pp. 430-435

  20. Reticulated vitreous carbon: A useful material for cell adhesion and tissue invasion

    European Cells and Materials, Vol. 20, pp. 282-294