Publications dans lesquelles il/elle collabore avec G. Luis Gónzalez (11)
2019
-
Human exposure assessment to macro- and trace elements in the most consumed edible seaweeds in Europe
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 26, Núm. 36, pp. 36478-36485
-
Toxic (Al, Cd, and Pb) and trace metal (B, Ba, Cu, Fe, Mn, Sr, and Zn) levels in tissues of slaughtered steers: risk assessment for the consumers
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 26, Núm. 28, pp. 28787-28795
2018
-
A Limited Survey of Metal Content in Blue Jack Mackerel (Trachurus picturatus) Obtained from Markets in the Canary Islands
Journal of Food Protection, Vol. 81, Núm. 2, pp. 202-208
2017
-
Metals in edible seaweed
Chemosphere, Vol. 173, pp. 572-579
2015
-
Essential and toxic metals in taros (Colocasia esculenta) cultivated in the Canary Islands (Spain): evaluation of content and estimate of daily intake
Environmental Monitoring and Assessment, Vol. 187, Núm. 1
-
Heavy metals in cigarettes for sale in Spain
Environmental Research, Vol. 143, pp. 162-169
2013
-
CP. 039- Metales tóxicos (Al, B, Ba, Cd, Co, Li, Ni, Pb, Sr, V) en yogures. Evaluación toxicológica
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 56
-
Metales en algas comestibles: Evaluación y estudio comparativo
Revista de Toxicologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 182-192
2012
-
La docencia del área de toxicología de la Universidad de La Laguna
Revista de Toxicologia, Vol. 29, Núm. 2, pp. 151-155
2011
-
Trihalometanos en aguas de consumo humano
Revista de Toxicologia, Vol. 28, Núm. 2, pp. 109-114
2008
-
El impacto ecotoxicológico de las aguas marinas en las costas
Capitán, Núm. 12, pp. 16 - 24