Publicaciones (39) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. Analysis of NLS and rRNA binding motifs in the L25 ribosomal protein from Leiskmania (Viannia) braziliensis: Investigation of its diagnostic capabilities

    Parasitology, Vol. 125, Núm. 1, pp. 51-57

  2. Antigenicity of Leishmania braziliensis histone H1 during cutaneous leishmaniasis: Localization of antigenic determinants

    Clinical and Diagnostic Laboratory Immunology, Vol. 9, Núm. 4, pp. 808-811

  3. Antimicrobial studies on three species of Hypericum from the Canary Islands

    Journal of Ethnopharmacology, Vol. 81, Núm. 2, pp. 287-292

  4. Antimicrobial terpenoids from the oleoresin of the Peruvian medicinal plant Copaifera paupera

    Planta Medica, Vol. 68, Núm. 9, pp. 808-812

  5. Antimicrobial-resistant Salmonella enterica serovars isolated from chickens in Spain

    Journal of Chemotherapy, Vol. 14, Núm. 4, pp. 346-350

  6. Aproximación al tratamiento nutricional de los errores innatos del metabolismo (II)

    Acta pediátrica española, Vol. 60, Núm. 8, pp. 393-401

  7. Aproximación al tratamiento nutricional de los errores innatos del metabolismo (III)

    Acta pediátrica española, Vol. 60, Núm. 9, pp. 528-534

  8. Aproximación al tratamiento nutricional de los errores innatos del metabolismo (IV)

    Acta pediátrica española, Vol. 60, Núm. 10, pp. 618-625

  9. Aproximación al tratamiento nutricional de los errores innatos del metabolismo (IV)

    Acta Pediatrica Espanola, Vol. 60, Núm. 10, pp. 618-625

  10. Aproximación al tratamiento nutricional de los errores innatos del metabolismo (y V)

    Acta Pediatrica Espanola, Vol. 60, Núm. 11, pp. 677-684

  11. Aproximación al tratamiento nutricional de los errores innatos del metabolismo (yV)

    Acta pediátrica española, Vol. 60, Núm. 11, pp. 677-684

  12. Bacteriocinogenic activity from starter cultures used in Spanish meat industry

    Meat Science, Vol. 62, Núm. 2, pp. 237-243

  13. Características del sector vitivinícola de las Islas Canarias

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 334, pp. 141-146

  14. Cefalea y vómitos de etiología infrecuente

    Canarias Pediátrica, Vol. 26, Núm. 1, pp. 9

  15. Cloning and molecular characterization of the cDNA encoding histone H1 from Leishmania braziliensis

    Journal of Parasitology, Vol. 88, Núm. 1, pp. 199-203

  16. Comparison of Albicans ID2® agar plate with the germ tube for presumptive identification of Candida albicans

    Diagnostic Microbiology and Infectious Disease, Vol. 42, Núm. 3, pp. 181-185

  17. Content of sulphite in frozen prawns and shrimps

    Food Control, Vol. 13, Núm. 4-5, pp. 275-279

  18. Cuidados paliativos en el niño con enfermedad terminal

    Sobre el morir y la muerte (Sociedad Española de Tanatología), pp. 365-389

  19. Cuidados paliativos en enfermedades neurodegenerativas

    Sobre el morir y la muerte (Sociedad Española de Tanatología), pp. 329-345

  20. Denominaciones de origen del sector vitivinícola de las Islas Canarias

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 334, pp. 135-140