Publications by the researcher in collaboration with Roberto Álvarez Marante (6)

2006

  1. Hidrocarburos Aromáticos Policíclicos (HAPs) en productos de pesca: revisión

    Revista de toxicología, Vol. 23, Núm. 1, pp. 1-6

2004

  1. La toxicología de las dioxinas y su presencia en los alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 353, pp. 65-70

2002

  1. Mineral composition of the red and green pepper (Capsicum annuum) from Tenerife Island

    European Food Research and Technology, Vol. 214, Núm. 6, pp. 501-504

2001

  1. Mineral composition of the papaya (Carica papaya variety sunrise) from Tenerife island

    European Food Research and Technology, Vol. 212, Núm. 2, pp. 175-181

  2. Mineral composition of the banana (Musa acuminata) from the island of Tenerife

    Food Chemistry, Vol. 73, Núm. 2, pp. 153-161

  3. Mineral composition in four varieties of avocado [Persea gratissima, L. from the island of Tenerife

    European Food Research and Technology, Vol. 213, Núm. 3, pp. 225-230