Selection of marine species and meals for cephalopod feeding based on their essential mineral composition

  1. Cerezo Valverde, J. 1
  2. Tomás Vidal, A. 2
  3. Martínez-Llorens, S. 2
  4. Pascual, M.C. 3
  5. Gairín, J.I. 4
  6. Estefanell, J. 5
  7. Garrido, D. 6
  8. Carrasco, J.F. 7
  9. Aguado-Giménez, F. 1
  10. García García, B. 1
  1. 1 IMIDA-Acuicultura, Consejería de Agricultura y Agua de la Región de Murcia, Puerto de San Pedro del Pinatar
  2. 2 Universidad Politécnica de Valencia
    info

    Universidad Politécnica de Valencia

    Valencia, España

    GRID grid.157927.f

  3. 3 Universidade de Santiago de Compostela
    info

    Universidade de Santiago de Compostela

    Santiago de Compostela, España

    GRID grid.11794.3a

  4. 4 Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries
    info

    Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries

    Barcelona, España

    GRID grid.8581.4

  5. 5 Grupo de Investigación en Acuicultura, Instituto Canario de Ciencias Marinas, Instituto Universitario de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria
  6. 6 Instituto de Investigación y Formación Agraria y Pesquera
    info

    Instituto de Investigación y Formación Agraria y Pesquera

    Sevilla, España

  7. 7 Centro de Experimentación Pesquera, Consejería de Medio Rural y Pesca
Journal:
Aquaculture Nutrition

ISSN: 1365-2095

Year of publication: 2015

Volume: 21

Issue: 5

Pages: 726-739

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1111/anu.12195 SCOPUS: 2-s2.0-84941024306 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus