Impact of a sustained consumption of grape extract on digestion, gut microbial metabolism and intestinal barrier in broiler chickens

  1. Chamorro, S. 1
  2. Romero, C. 2
  3. Brenes, A. 1
  4. Sánchez-Patán, F. 3
  5. Bartolomé, B. 3
  6. Viveros, A. 4
  7. Arija, I. 4
  1. 1 Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
    info

    Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición

    Madrid, España

    GRID grid.419129.6

  2. 2 Universidad Católica de Ávila (UCAV), Facultad de Ciencias y Artes
  3. 3 Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
    info

    Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación

    Madrid, España

    GRID grid.473520.7

  4. 4 Universidad Complutense de Madrid
    info

    Universidad Complutense de Madrid

    Madrid, España

    GRID grid.4795.f

Journal:
Food and Function

ISSN: 2042-650X

Year of publication: 2019

Volume: 10

Issue: 3

Pages: 1444-1454

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1039/c8fo02465k PMID: 30768097 SCOPUS: 2-s2.0-85063293271 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen access editor
Data source: Scopus