Volatile constituents from the fruits of astydamia latifolia (L. fil.) baillon grown in the canary Islands

  1. Pérez-Alonso, M.J. 1
  2. Velasco-Negueruela, A. 1
  3. Palá-Paúl, J. 1
  4. Ramos-Vázquez, P. 1
  5. Pérez de Paz, P.L. 2
  6. Vallejo, M.C.G. 3
  1. 1 Universidad Complutense de Madrid
    info

    Universidad Complutense de Madrid

    Madrid, España

    GRID grid.4795.f

  2. 2 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

  3. 3 Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria
    info

    Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria

    Madrid, España

    GRID grid.419190.4

Journal:
Journal of Essential Oil Research

ISSN: 1041-2905

Year of publication: 1999

Volume: 11

Issue: 4

Pages: 403-405

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1080/10412905.1999.9701168 SCOPUS: 2-s2.0-4243775093 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus