Chemical composition and biological activities of the essential oils of Salvia canariensis

  1. García Vallejo, M.C. 1
  2. Moujir, L. 2
  3. Burillo, J. 3
  4. León Guerra, L. 2
  5. González, M. 2
  6. Díaz Peñate, R. 4
  7. San Andrés, L. 2
  8. Gutiérrez Luis, J. 2
  9. López Blanco, F. 4
  10. Ruiz de Galarreta, C.M. 4
  1. 1 Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria
    info

    Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria

    Madrid, España

    GRID grid.419190.4

  2. 2 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

  3. 3 Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
    info

    Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón

    Zaragoza, España

    GRID grid.420202.6

  4. 4 Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
    info

    Universidad de Las Palmas de Gran Canaria

    Las Palmas de Gran Canaria, España

    GRID grid.4521.2

Journal:
Flavour and Fragrance Journal

ISSN: 0882-5734

Year of publication: 2006

Volume: 21

Issue: 1

Pages: 72-76

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1002/ffj.1504 SCOPUS: 2-s2.0-32044436920 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus