Chemical and biocidal characterization of two cultivated Artemisia absinthium populations with different domestication levels

  1. Julio, L.F. 1
  2. Burillo, J. 2
  3. Giménez, C. 3
  4. Cabrera, R. 3
  5. Díaz, C.E. 4
  6. Sanz, J. 5
  7. González-Coloma, A. 1
  1. 1 Instituto de Ciencias Agrarias
    info

    Instituto de Ciencias Agrarias

    Madrid, España

  2. 2 Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
    info

    Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón

    Zaragoza, España

    GRID grid.420202.6

  3. 3 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

  4. 4 Instituto de Productos Naturales y Agrobiología
    info

    Instituto de Productos Naturales y Agrobiología

    San Cristóbal de La Laguna, España

    GRID grid.466812.f

  5. 5 Instituto de Química Orgánica General
    info

    Instituto de Química Orgánica General

    Madrid, España

    GRID grid.419121.e

Journal:
Industrial Crops and Products

ISSN: 0926-6690

Year of publication: 2015

Volume: 76

Pages: 787-792

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1016/j.indcrop.2015.07.041 SCOPUS: 2-s2.0-84939607656 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus