Envisioning the Future of European Food Systems: Approaches and Research Priorities After COVID-19
- Vittuari, M.
- Bazzocchi, G.
- Blasioli, S.
- Cirone, F.
- Maggio, A.
- Orsini, F.
- Penca, J.
- Petruzzelli, M.
- Specht, K.
- Amghar, S.
- Atanasov, A.-M.
- Bastia, T.
- Bertocchi, I.
- Coudard, A.
- Crepaldi, A.
- Curtis, A.
- Fox-Kämper, R.
- Gheorghica, A.E.
- Lelièvre, A.
- Muñoz, P.
- Nolde, E.
- Pascual-Fernández, J.
- Pennisi, G.
- Pölling, B.
- Reynaud-Desmet, L.
- Righini, I.
- Rouphael, Y.
- Saint-Ges, V.
- Samoggia, A.
- Shaystej, S.
- da Silva, M.
- Toboso Chavero, S.
- Tonini, P.
- Trušnovec, G.
- Vidmar, B.L.
- Villalba, G.
- De Menna, F.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Frontiers in Sustainable Food Systems
ISSN: 2571-581X
Año de publicación: 2021
Volumen: 5
Tipo: Artículo