Articles (31) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

2015

  1. A novel and improved surfactant-modified Prussian Blue electrode for amperometric detection of free chlorine in water

    Sensors and Actuators, B: Chemical, Vol. 213, pp. 116-123

  2. Amperometric magnetobiosensors using poly(dopamine)-modified Fe3O4 magnetic nanoparticles for the detection of phenolic compounds

    Analytical Methods, Vol. 7, Núm. 20, pp. 8801-8808

  3. Antioxidant activity and cytotoxicity on tumour cells of the essential oil from Cedronella canariensis var. canariensis (L.) Webb & Berthel. (Lamiaceae)

    Natural Product Research, Vol. 29, Núm. 17, pp. 1641-1649

  4. Análisis de los artículos de alta repercusión publicados en la revista EMERGENCIAS

    Emergencias, Vol. 27, Núm. 6, pp. 379-385

  5. Behavior of In Situ Human Native Adipose Tissue CD34+ Stromal/Progenitor Cells During Different Stages of Repair. Tissue-Resident CD34+ Stromal Cells as a Source of Myofibroblasts

    Anatomical Record, Vol. 298, Núm. 5, pp. 917-930

  6. Cafeína y quinina en bebidas refrescantes; contribución a la ingesta dietética

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 6, pp. 2880-2886

  7. Comparing CTVs for permanent prostate brachytherapy

    Clinical and Translational Oncology, Vol. 17, Núm. 5, pp. 393-397

  8. Core-shell polydopamine magnetic nanoparticles as sorbent in micro-dispersive solid-phase extraction for the determination of estrogenic compounds in water samples prior to high-performance liquid chromatography-mass spectrometry analysis

    Journal of Chromatography A, Vol. 1397, pp. 1-10

  9. Diagnóstico de sospecha de cáncer en los servicio de urgencias

    Anales del sistema sanitario de Navarra, Vol. 38, Núm. 1, pp. 131-136

  10. Dietary intake of metals from yogurts analyzed by inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES)

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 39, pp. 48-54

  11. Effect of constipation on dosimetry after permanent seed brachytherapy for prostate cancer

    Journal of Contemporary Brachytherapy, Vol. 7, Núm. 4, pp. 247-251

  12. El agua de consumo como fuente de exposición crónica a fluoruro en Tenerife; Evaluación del riesgo

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 4, pp. 1787-1794

  13. Encuesta sobre los eventos adversos relacionados con el uso de carbón activado en urgencias y emergencias

    Anales del sistema sanitario de Navarra, Vol. 38, Núm. 2, pp. 203-211

  14. Enterolitotomía más colecistectomía precoz, una aplicación de cirugía de control de daños para pacientes con íleo biliar

    Cirugia y Cirujanos (English Edition), Vol. 83, Núm. 2, pp. 156-160

  15. Essential and toxic metals in taros (Colocasia esculenta) cultivated in the Canary Islands (Spain): evaluation of content and estimate of daily intake

    Environmental Monitoring and Assessment, Vol. 187, Núm. 1

  16. Evaluación del riesgo tóxico por la presencia de fluoruro en aguas de bebida envasada consumidas en Canarias

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 5, pp. 2261-2268

  17. Heavy metals in cigarettes for sale in Spain

    Environmental Research, Vol. 143, pp. 162-169

  18. Implantación de una Unidad de Ortogeriatría en un hospital de tercer nivel

    EJIHPE: European Journal of Investigation in Health, Psychology and Education, Vol. 5, Núm. 1, pp. 43-53

  19. Intoxicación por Amanita phalloides

    Anales de Pediatría: Publicación Oficial de la Asociación Española de Pediatría ( AEP ), Vol. 82, Núm. 4, pp. 284-285

  20. Measuring the contractile response of isolated tissue using an image sensor

    Sensors (Switzerland), Vol. 15, Núm. 4, pp. 9179-9188