Publications (13) Publications in which a researcher has participated

1995

  1. Antimicrobial activity of extracts from some Canary species of Phaeophyta and Chlorophyta

    Phytotherapy Research, Vol. 9, Núm. 5, pp. 385-387

  2. Determination of the in vitro susceptibility of 220 Mycobacterium fortuitum isolates to ten antimicrobial agents

    Journal of Chemotherapy, Vol. 7, Núm. 6, pp. 503-508

  3. Determination of the susceptibility in vitro of 54 isolates of Mycobacterium fortuitum against three fluoroquinolones using two methods

    Journal of Chemotherapy, Vol. 7, Núm. 2, pp. 109-113

  4. Dieta y enfermedades cardiovasculares

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 265, pp. 19-24

  5. EL CADMIO Y LA INFLUENCIA DE LAS METALOTIONEINAS Y LOS AGENTES QUELANTES EN SU TOXICIDAD

    Revista de Toxicologia, Vol. 12, Núm. 2-3, pp. 86-91

  6. ENDOMETRIOSIS. ESTUDIO EPIDEMIOLOGICO

    Acta Ginecologica, Vol. 52, Núm. 9, pp. 293-296

  7. Etiology and therapy of chronic suppurative otitis

    Journal of Chemotherapy, Vol. 7, Núm. 5, pp. 427-435

  8. In vitro sensitivity of Mycobacterium chelonae strains to various antimicrobial agents

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 11, Núm. 4, pp. 485-490

  9. LANDIS & GYR ESPAÑOLA, S.A. Simbolo de Calidad.

    Qualitas hodie: Excelencia, desarrollo sostenible e innovación, Núm. 14, pp. 83-85

  10. Maternal participation to improve the effectiveness of diet education in children

    Atencion primaria / Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria, Vol. 15, Núm. 3, pp. 162-167

  11. RESPUESTA FETAL A LA ESTIMULACION VILBROACUSTICA EN CONDICIONES BASALES CON SONIDOS DE BAJA FRECUENCIA

    Progresos en Obstetricia y Ginecologia, Vol. 38, Núm. 6, pp. 374-380

  12. RESPUESTA FETAL FISIOLIGICA AL ESTIMULO VIBROACUSTICO (EVA) A LO LARGO DEL TRABAJO DE PARTO

    Progresos en Obstetricia y Ginecologia, Vol. 38, Núm. 3, pp. 169-174

  13. Valoración organoléptica de tres especies de pescado consumidas en Canarias

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 262, pp. 83-86