Chemical composition of the essential oils from the roots, fruits leaves and stems of Pimpinella cumbrae link growing in the Canary Islands (Spain)

  1. Velasco-Negueruela, A. 1
  2. Pérez-Alonzo, M.J. 1
  3. Pérez de Paz, P.L. 2
  4. Garcia Vallejo, C. 3
  5. Palá-Paúl, J. 1
  6. Iñigo, A. 1
  1. 1 Universidad Complutense de Madrid
    info

    Universidad Complutense de Madrid

    Madrid, España

    GRID grid.4795.f

  2. 2 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

  3. 3 Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria
    info

    Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria

    Madrid, España

    GRID grid.419190.4

Journal:
Flavour and Fragrance Journal

ISSN: 0882-5734

Year of publication: 2002

Volume: 17

Issue: 6

Pages: 468-471

Type: Review

Export: RIS
DOI: 10.1002/ffj.1131 SCOPUS: 2-s2.0-2242434442 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus