Improvement of the nutritional value of rotifers by varying the type and concentration of oil and the enrichment period

  1. Rodríguez, C. 1
  2. Pérez, J.A. 1
  3. Izquierdo, M.S. 2
  4. Cejas, J.R. 3
  5. Bolaños, A. 1
  6. Lorenzo, A. 11
  1. 1 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

  2. 2 Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
    info

    Universidad de Las Palmas de Gran Canaria

    Las Palmas de Gran Canaria, España

    GRID grid.4521.2

  3. 3 Instituto Español de Oceanografía
    info

    Instituto Español de Oceanografía

    Madrid, España

    GRID grid.410389.7

Journal:
Aquaculture

ISSN: 0044-8486

Year of publication: 1996

Volume: 147

Issue: 1-2

Pages: 93-105

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1016/S0044-8486(96)01397-X SCOPUS: 2-s2.0-0030595721 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus