Assessment of stress and nutritional biomarkers in cultured Octopus vulgaris paralarvae: Effects of geographical origin and dietary regime

  1. Garrido, D. 1
  2. Varó, I. 2
  3. Morales, A.E. 3
  4. Hidalgo, M.C. 3
  5. Navarro, J.C. 2
  6. Hontoria, F. 2
  7. Monroig, O. 4
  8. Iglesias, J. 1
  9. Otero, J.J. 1
  10. Estévez, A. 5
  11. Pérez, J. 5
  12. Martín, M.V. 1
  13. Rodríguez, C. 6
  14. Almansa, E. 1
  15. Cardenete, G. 3
  1. 1 Instituto Español de Oceanografía
    info

    Instituto Español de Oceanografía

    Madrid, España

    ROR https://ror.org/00f3x4340

  2. 2 Instituto de Acuicultura de Torre de la Sal
    info

    Instituto de Acuicultura de Torre de la Sal

    Castelló de la Plana, España

    ROR https://ror.org/00xk8t981

  3. 3 Universidad de Granada
    info

    Universidad de Granada

    Granada, España

    ROR https://ror.org/04njjy449

  4. 4 Institute of Aquaculture, School of Natural Sciences, University of Stirling
  5. 5 Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries
    info

    Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries

    Barcelona, España

    ROR https://ror.org/012zh9h13

  6. 6 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    ROR https://ror.org/01r9z8p25

Journal:
Aquaculture

ISSN: 0044-8486

Year of publication: 2017

Volume: 468

Pages: 558-568

Type: Article

DOI: 10.1016/J.AQUACULTURE.2016.11.023 SCOPUS: 2-s2.0-84995561793 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus