Lettuce plants treated with L-pyroglutamic acid increase yield under water deficit stress

  1. Jiménez-Arias, D. 1
  2. García-Machado, F.J. 12
  3. Morales-Sierra, S. 1
  4. Luis, J.C. 2
  5. Suarez, E. 2
  6. Hernández, M. 13
  7. Valdés, F. 2
  8. Borges, A.A. 1
  1. 1 Instituto de Productos Naturales y Agrobiología
    info

    Instituto de Productos Naturales y Agrobiología

    San Cristóbal de La Laguna, España

    ROR https://ror.org/028ev2d94

  2. 2 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    ROR https://ror.org/01r9z8p25

  3. 3 Consejo Superior de Investigaciones Científicas
    info

    Consejo Superior de Investigaciones Científicas

    Madrid, España

    ROR https://ror.org/02gfc7t72

Journal:
Environmental and Experimental Botany

ISSN: 0098-8472

Year of publication: 2019

Volume: 158

Pages: 215-222

Type: Article

DOI: 10.1016/J.ENVEXPBOT.2018.10.034 SCOPUS: 2-s2.0-85057015078 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus