Changes in lipid classes, fatty acids, protein and amino acids during egg development and yolk-sac larvae stage in brill (scophthalmus rhombus l.)

  1. Cruzado, I.H. 12
  2. Rodríguez, E. 3
  3. Herrera, M. 1
  4. Lorenzo, A. 4
  5. Almansa, E. 5
  1. 1 Instituto de Investigación y Formación Agraria y Pesquera
    info

    Instituto de Investigación y Formación Agraria y Pesquera

    Sevilla, España

  2. 2 Centro El Toruño, Junta de Andalucía, IFAPA
  3. 3 Área de Nutrición y Bromatología, Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología, Fac. Química. Univ. La Laguna
  4. 4 Dept. Biología Animal (U.D.I. Fisiología), Fac. Biología. Univ. La Laguna
  5. 5 Instituto Español de Oceanografía
    info

    Instituto Español de Oceanografía

    Madrid, España

    GRID grid.410389.7

Revue:
Aquaculture Research

ISSN: 1355-557X

Année de publication: 2013

Volumen: 44

Número: 10

Pages: 1568-1577

Type: Article

Exporter: RIS
DOI: 10.1111/j.1365-2109.2012.03164.x SCOPUS: 2-s2.0-84883553984 GOOGLE SCHOLAR
La source de données: Scopus