Application of MOFs and Their Derived Materials in Solid‐Phase Extraction

  1. Taima‐Mancera, Iván
  2. Pino, Verónica 1
  3. Pasán, Jorge 1
  4. Gutiérrez‐Serpa, Adrián 1
  5. Ayala, Juan H. 1
  1. 1 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    ROR https://ror.org/01r9z8p25

Book:
Applications of Metal–Organic Frameworks and Their Derived Materials

ISBN: 9781119650980

Year of publication: 2020

Pages: 219-261

Type: Book chapter

DOI: 10.1002/9781119651079.ch9 GOOGLE SCHOLAR

Bibliographic References

  • 10.1016/S0021-9673(00)00333-2
  • Li Z., (2017), Rev. Adv. Mater. Sci., 48, pp. 87
  • 10.1007/s10337-019-03726-9
  • 10.1016/j.coesh.2019.03.006
  • 10.1016/j.talanta.2018.05.053
  • 10.1007/s10337-018-3644-8
  • 10.1016/S0166-526X(02)80049-6
  • 10.1016/j.trac.2018.08.009
  • 10.1016/j.trac.2014.03.011
  • 10.1016/j.jchromb.2016.10.044
  • 10.1016/j.trac.2019.07.012
  • 10.1002/9783527678129.assep056
  • 10.1016/j.trac.2018.12.005
  • 10.1016/j.trac.2019.07.022
  • 10.1016/j.trac.2019.115632
  • 10.1007/s10337-019-03721-0
  • 10.1016/j.aca.2010.06.043
  • 10.1016/B978-0-12-416017-0.00002-4
  • 10.1021/acs.analchem.7b04502
  • 10.1016/j.trac.2019.115633
  • 10.1002/elps.201700248
  • 10.1016/j.trac.2019.01.016
  • 10.1016/j.trac.2018.08.025
  • 10.1016/j.micromeso.2004.03.034
  • 10.1016/j.trac.2019.06.007
  • 10.1126/sciadv.aat9180
  • Deng L., (2018), Mesoporous Materials – Properties and Applications, pp. 857
  • 10.1016/j.cej.2018.08.184
  • 10.1021/jacs.8b10334
  • 10.1002/9781119422587.ch15
  • González‐Hernández P., (2019), Metal Organic Frameworks, pp. 99
  • 10.1016/j.trac.2017.03.002
  • 10.1016/j.trac.2017.03.004
  • 10.3390/separations6040047
  • 10.1016/j.aca.2016.07.047
  • 10.1007/s10337-019-03706-z
  • 10.1186/s13065-018-0446-x
  • 10.1002/jssc.201800784
  • 10.1016/j.chroma.2018.02.030
  • 10.1002/jssc.201900243
  • 10.1007/s12161-016-0786-x
  • 10.1002/jssc.201701383
  • 10.1002/jssc.201800498
  • 10.1007/s12161-016-0687-z
  • 10.1007/s00604-017-2473-z
  • 10.1016/j.jchromb.2019.121715
  • 10.1016/j.jchromb.2019.03.023
  • 10.1016/j.chroma.2018.03.053
  • 10.1007/s12161-018-1324-9
  • 10.1039/C8RA04321C
  • 10.1016/j.jhazmat.2017.10.013
  • 10.1016/j.chroma.2018.08.019
  • 10.1007/s00604-018-3152-4
  • 10.1016/j.chroma.2019.02.048
  • 10.1007/s00604-019-3513-7
  • 10.1016/j.chroma.2018.11.039
  • 10.1016/j.chroma.2018.08.033
  • 10.1016/j.jchromb.2017.11.034
  • 10.3390/molecules23112869
  • 10.1016/j.microc.2019.01.035
  • 10.1016/j.saa.2018.01.010
  • 10.1007/s00604-018-2991-3
  • 10.1016/j.foodchem.2017.06.005
  • 10.1016/j.talanta.2018.08.055
  • 10.1016/j.talanta.2018.11.049
  • 10.1016/j.talanta.2016.08.086
  • 10.1016/j.aca.2018.03.056
  • 10.1016/j.chroma.2018.04.005
  • 10.1007/s12161-017-0843-0
  • 10.1016/j.talanta.2017.12.071
  • 10.1016/j.talanta.2017.12.012
  • 10.1016/j.aca.2018.04.013
  • 10.1039/C8RA05862H
  • 10.3390/molecules24040690
  • 10.1007/s00604-017-2382-1
  • 10.1002/elps.201600569
  • 10.1016/j.chroma.2019.03.039
  • 10.1007/s00604-018-3014-0
  • 10.1007/s00604-019-3246-7
  • 10.1002/jssc.201800775
  • 10.1007/s10934-018-0590-7
  • 10.1007/s00604-018-3187-6
  • 10.1002/jssc.201800764
  • 10.1039/C9AY00975B
  • 10.1016/j.microc.2016.09.014
  • 10.1016/j.chroma.2018.02.046
  • 10.1016/j.jpba.2017.07.010
  • 10.3390/molecules24203656
  • 10.1016/j.chroma.2017.04.004
  • 10.1016/j.talanta.2018.01.004
  • 10.1002/jssc.201801169
  • 10.1016/j.talanta.2019.120275
  • 10.1016/j.chroma.2019.460382
  • 10.1007/s00604-017-2319-8
  • 10.1002/jssc.201800840
  • 10.1002/jssc.201700700
  • 10.1016/j.chroma.2019.460426
  • 10.1016/j.microc.2017.12.009
  • 10.1016/j.talanta.2017.11.017
  • 10.1002/jssc.201900345
  • 10.1007/s00604-017-2155-x
  • 10.1002/jssc.201700927
  • 10.1016/j.chroma.2017.07.027
  • 10.1016/j.chroma.2019.460403
  • 10.1039/C9NJ01988J
  • 10.1016/j.chroma.2018.04.034
  • 10.1007/s00604-017-2094-6
  • 10.1002/jssc.201801244
  • 10.1007/s00604-017-2133-3
  • 10.1016/j.chroma.2018.09.041
  • 10.1016/j.jchromb.2017.05.025
  • 10.1007/s10337-018-3673-3
  • 10.1039/C9NJ01385G
  • 10.1016/j.talanta.2018.10.037
  • 10.1016/j.envpol.2019.04.137
  • 10.1002/jssc.201701391
  • 10.1016/j.chroma.2018.10.019
  • 10.1007/s00604-019-3698-9
  • 10.1016/j.aca.2018.06.023
  • 10.1016/j.microc.2018.12.059
  • 10.1016/j.chroma.2018.07.069
  • 10.1007/s00216-017-0845-1
  • 10.1016/j.talanta.2018.01.036
  • 10.1007/s00604-018-3198-3
  • 10.1016/j.chroma.2017.10.025
  • 10.1007/s00604-017-2408-8
  • 10.1039/C9AY00900K
  • 10.1016/j.chroma.2018.06.066
  • 10.1039/C9RA01879D
  • 10.1039/C8AY01572D
  • 10.1007/s12161-017-0971-6
  • 10.1007/s00604-018-2731-8
  • 10.1039/C8NJ06288A
  • 10.1016/j.jchromb.2017.09.044
  • 10.1016/j.talanta.2016.12.051
  • 10.1016/j.microc.2018.08.036