Nueva aventura, nuevo equipo, nuevas ideas, mucha ilusión y un objetivo para el Plan Estratégico 2020-2022

  1. Eva María Navarrete Muñoz
  2. Desirée Valera Gran 1
  3. Néstor Benítez Brito
  4. Panmela Soares 2
  5. Rafael Almendra Pegueros 3
  6. Macarena Lozano Lorca 4
  7. Tania Fernández Villa 5
  8. Rodrigo Martínez Rodríguez 6
  9. Eduard Baladia 6
  1. 1 Grupo InTeO. Dpto de Patología y Cirugía. Universidad Miguel Hernández, Elche, España.
  2. 2 Núcleo de Investigación de Nutrición en Servicios de Alimentación (NUPPRE), Universidad Federal de Santa Catarina. Florianópolis, Brasil
  3. 3 Laboratorio de Investigación Traslacional en Farmacología, Facultad de Medicina, Universidad Autónoma de San Luis Potosí (UASLP), San Luis Potosí, México. Red de Nutrición Basada en la Evidencia, Pamplona, España.
  4. 4 Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública, Universidad de Granada, Granada, España.
  5. 5 Facultad De Ciencias De La Salud, Área De Medicina Preventiva Y Salud Pública, Universidad De León, Grupo De Investigación En Interacciones Gen-Ambiente Y Salud (Giigas)/instituto De Biomedicina (IBIOMED), León, Spain
  6. 6 Red de Nutrición Basada en la Evidencia, Pamplona, España. Centro de Análisis de la Evidencia Científica, Academia Española de Nutrición y Dietética, Pamplona, España.
Aldizkaria:
Revista española de nutrición humana y dietética

ISSN: 2173-1292

Argitalpen urtea: 2020

Zenbakien izenburua: Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

Alea: 24

Zenbakia: 1

Orrialdeak: 1-3

Mota: Artikulua

Beste argitalpen batzuk: Revista española de nutrición humana y dietética

Adierazleak

Jasotako aipamenak

  • Aipamenak Scopus atarian: 2 (28-04-2023)
  • Aipamenak Dialnet Métricas atarian: 3 (29-11-2023)
  • Aipamenak 'Web of Science' atarian: 2 (29-04-2023)
  • Aipamenak Dimensions atarian: 1 (06-03-2023)

SCImago Journal Rank

  • Urtea 2020
  • Aldizkariaren SJR eragina: 0.139
  • Kuartil nagusia: Q4
  • Arloa: Food Science Kuartila: Q4 Postua arloan: 275/376
  • Arloa: Nutrition and Dietetics Kuartila: Q4 Postua arloan: 112/134

CIRC

  • Gizarte Zientziak: C

Scopus CiteScore

  • Urtea 2020
  • Aldizkariaren CiteScore-a: 0.6
  • Arloa: Food Science Pertzentila: 19
  • Arloa: Nutrition and Dietetics Pertzentila: 14

Journal Citation Indicator (JCI)

  • Urtea 2020
  • Aldizkariaren JCI eragina: 0.12
  • Kuartil nagusia: Q4
  • Arloa: NUTRITION & DIETETICS Kuartila: Q4 Postua arloan: 93/106

Dimensions

(06-03-2023 datan eguneratutako datuak)
  • Aipamenak guztira: 1
  • Azken hitzorduak: 1