Logo Logo Anmeldung
Gruppen Forscher/innen Ergebnisse Projekte

Carlos
Díaz Romero

Catedrático de Universidad

Foto de Carlos
Foto de Carlos de

Carlos de
Blas Beorlegui

Sie sind in Zusammenarbeiten Carlos de Blas Beorlegui

Publikationen, an denen er mitarbeitet Carlos de Blas Beorlegui (4)

2012

  1. Nutritional digestive disturbances in weaner rabbits

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 173, Núm. 1-2, pp. 102-110

2011

  1. Effect of type of grinding of barley and dehydrated alfalfa on performance, digestion, and crude mucin ileal concentration in growing rabbits

    Journal of Animal Science, Vol. 89, Núm. 8, pp. 2472-2484

  2. Effect of grinding size of barley and dehydrated alfalfa on performance and body composition of does during their early reproductive cycles

    Livestock Science, Vol. 140, Núm. 1-3, pp. 55-61

2009

  1. Dietary level of fibre and age at weaning affect the proliferation of Clostridium perfringens in the caecum, the incidence of Epizootic Rabbit Enteropathy and the performance of fattening rabbits

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 153, Núm. 1-2, pp. 131-140

  • Kontakt
  • Rechtlicher Hinweis
  • Hilfe
translate de arrow_drop_down
translate de arrow_drop_down es ca eu gl en fr
Investigación en la ULL
  • Convocatorias y ayudas a la investigación
  • OTRI
  • SEGAI
  • Escuela de Doctorado y Posgrado
  • Proyectos de investigación
  • Normativa de investigación
  • Biblioteca digital
  • Repositorio institucional
  • CienciaULL
  • Research Data ULL
Destacados
  • Preguntas Frecuentes
  • Cientia
  • FECYT. Convocatorias
  • Agencia Estatal de Investigación
  • Agencia Canaria de Investigación, Innovación y Sociedad de la Información
  • Ministerio de Ciencia e Innovación
ULL en la red
  • Facebook Facebook
  • Twitter Twitter
  • Telegram Telegram
  • Instagram Instagram
  • Youtube Youtube
  • Nature Index Nature Index
  • Scopus Scopus
  • ORCID ORCID
  • Dialnet Dialnet
  • ResearchGate ResearchGate
CRIS-Projekt, das in Zusammenarbeit mit der Dialnet Foundation entwickelt wurde (Universidad de La Rioja)