Artículos (33) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. A probabilistic model for the modified claus process

    Chemical Engineering Communications, Vol. 189, Núm. 4, pp. 207-222

  2. Absorción de dióxido de carbono en disoluciones de dietanolamina en isopropanol

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 59, Núm. 502, pp. 641-647

  3. Application of the ICH guidelines in validation of a chromatographic method for CCK-4 fragment of cholecystokinin

    Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 25, Núm. 18, pp. 2795-2806

  4. Biodegradable laminar implants for sustained release of recombinant human growth hormone

    Biomaterials, Vol. 23, Núm. 24, pp. 4759-4764

  5. Caracterización del coco deshidratado obtenido mediante secado por fluidización

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 99-102

  6. Characterization of antimalarial SPf66 peptide using MALDI-TOF MS, CD and SEC

    Peptides, Vol. 23, Núm. 9, pp. 1527-1535

  7. Chemometric studies of chemical compounds in five cultivars of potatoes from Tenerife

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2076-2082

  8. Chromatographic characterization of synthetic peptides: SPf66 malaria vaccine

    Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Vol. 766, Núm. 1, pp. 3-12

  9. Concentraciones de Na, K, Ca y P en sueros de una muestra representativa de la población canaria

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 17, Núm. 4, pp. 204-212

  10. Concentraciones de calcio, magnesio, sodio y potasio en leche materna y fórmulas de inicio

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 4, pp. 406-412

  11. Contribución a la ingesta de nutrientes en la población canaria por el consumo de papas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 172, pp. 95-100

  12. Differential characteristics in the chemical composition of bananas from tenerife (Canary Islands) and Ecuador

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 26, pp. 7586-7592

  13. Dilute SO2 absorption equilibria in aqueous HCl and NaCl solutions at 298.15 K

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 47, Núm. 6, pp. 1339-1345

  14. Effect of altitude on the wine-making potential of Listan negro and Ruby Cabernet cultivars in the south of Tenerife island

    Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 36, Núm. 4, pp. 185-194

  15. Effect of caffeic acid on the color of red wine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2062-2067

  16. Fast determination of retinol and α-tocopherol in plasma by LC

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 28, Núm. 5, pp. 991-997

  17. Hábitos alimentarios en opiáceo-dependientes incluidos en un Programa de Mantenimiento con Metadona

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 9, Núm. 3, pp. 61-68

  18. In vitro-in vivo characterization of gentamicin bone implants

    Journal of Controlled Release, Vol. 83, Núm. 3, pp. 353-364

  19. In-vitro release of fluoropyrimidines from PLGA film implants

    Journal of Pharmacy and Pharmacology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 757-763

  20. Influence of biologically treated wastewater quality on filtration through a hollow-fibre membrane

    Desalination, Vol. 146, Núm. 1-3, pp. 459-462