Publicaciones (39) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. A probabilistic model for the modified claus process

    Chemical Engineering Communications, Vol. 189, Núm. 4, pp. 207-222

  2. Absorción de dióxido de carbono en disoluciones de dietanolamina en isopropanol

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 59, Núm. 502, pp. 641-647

  3. Aplicación de la técnica de calibración PLS al control y modelado de procesos

    Ciencias y tecnologías [Archivo de ordenador] : curso 1998/99 (Universidad de La Laguna)

  4. Application of the ICH guidelines in validation of a chromatographic method for CCK-4 fragment of cholecystokinin

    Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 25, Núm. 18, pp. 2795-2806

  5. Biodegradable laminar implants for sustained release of recombinant human growth hormone

    Biomaterials, Vol. 23, Núm. 24, pp. 4759-4764

  6. Caracterización del coco deshidratado obtenido mediante secado por fluidización

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 99-102

  7. Characterization of antimalarial SPf66 peptide using MALDI-TOF MS, CD and SEC

    Peptides, Vol. 23, Núm. 9, pp. 1527-1535

  8. Chemometric studies of chemical compounds in five cultivars of potatoes from Tenerife

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2076-2082

  9. Chromatographic characterization of synthetic peptides: SPf66 malaria vaccine

    Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Vol. 766, Núm. 1, pp. 3-12

  10. Concentraciones de Na, K, Ca y P en sueros de una muestra representativa de la población canaria

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 17, Núm. 4, pp. 204-212

  11. Concentraciones de calcio, magnesio, sodio y potasio en leche materna y fórmulas de inicio

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 4, pp. 406-412

  12. Contribución a la ingesta de nutrientes en la población canaria por el consumo de papas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 172, pp. 95-100

  13. Differential characteristics in the chemical composition of bananas from tenerife (Canary Islands) and Ecuador

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 26, pp. 7586-7592

  14. Dilute SO2 absorption equilibria in aqueous HCl and NaCl solutions at 298.15 K

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 47, Núm. 6, pp. 1339-1345

  15. Effect of altitude on the wine-making potential of Listan negro and Ruby Cabernet cultivars in the south of Tenerife island

    Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 36, Núm. 4, pp. 185-194

  16. Effect of caffeic acid on the color of red wine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2062-2067

  17. Fast determination of retinol and α-tocopherol in plasma by LC

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 28, Núm. 5, pp. 991-997

  18. Generación de sulfuro durante el transporte del agua residual depurada con baja carga orgánica

    Avances en calidad ambiental (Junta de Castilla y León), pp. 233-238

  19. Hábitos alimentarios en opiáceo-dependientes incluidos en un Programa de Mantenimiento con Metadona

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 9, Núm. 3, pp. 61-68

  20. In vitro-in vivo characterization of gentamicin bone implants

    Journal of Controlled Release, Vol. 83, Núm. 3, pp. 353-364