Departamento
Ingeniería Química y Tecnología Farmacéutica
Publicacións (39) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2002
-
A probabilistic model for the modified claus process
Chemical Engineering Communications, Vol. 189, Núm. 4, pp. 207-222
-
Absorción de dióxido de carbono en disoluciones de dietanolamina en isopropanol
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 59, Núm. 502, pp. 641-647
-
Aplicación de la técnica de calibración PLS al control y modelado de procesos
Ciencias y tecnologías [Archivo de ordenador] : curso 1998/99 (Universidad de La Laguna)
-
Application of the ICH guidelines in validation of a chromatographic method for CCK-4 fragment of cholecystokinin
Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 25, Núm. 18, pp. 2795-2806
-
Biodegradable laminar implants for sustained release of recombinant human growth hormone
Biomaterials, Vol. 23, Núm. 24, pp. 4759-4764
-
Caracterización del coco deshidratado obtenido mediante secado por fluidización
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 99-102
-
Characterization of antimalarial SPf66 peptide using MALDI-TOF MS, CD and SEC
Peptides, Vol. 23, Núm. 9, pp. 1527-1535
-
Chemometric studies of chemical compounds in five cultivars of potatoes from Tenerife
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2076-2082
-
Chromatographic characterization of synthetic peptides: SPf66 malaria vaccine
Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Vol. 766, Núm. 1, pp. 3-12
-
Concentraciones de Na, K, Ca y P en sueros de una muestra representativa de la población canaria
Nutricion Hospitalaria, Vol. 17, Núm. 4, pp. 204-212
-
Concentraciones de calcio, magnesio, sodio y potasio en leche materna y fórmulas de inicio
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 4, pp. 406-412
-
Contribución a la ingesta de nutrientes en la población canaria por el consumo de papas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 172, pp. 95-100
-
Differential characteristics in the chemical composition of bananas from tenerife (Canary Islands) and Ecuador
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 26, pp. 7586-7592
-
Dilute SO2 absorption equilibria in aqueous HCl and NaCl solutions at 298.15 K
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 47, Núm. 6, pp. 1339-1345
-
Effect of altitude on the wine-making potential of Listan negro and Ruby Cabernet cultivars in the south of Tenerife island
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 36, Núm. 4, pp. 185-194
-
Effect of caffeic acid on the color of red wine
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2062-2067
-
Fast determination of retinol and α-tocopherol in plasma by LC
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 28, Núm. 5, pp. 991-997
-
Generación de sulfuro durante el transporte del agua residual depurada con baja carga orgánica
Avances en calidad ambiental (Junta de Castilla y León), pp. 233-238
-
Hábitos alimentarios en opiáceo-dependientes incluidos en un Programa de Mantenimiento con Metadona
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 9, Núm. 3, pp. 61-68
-
In vitro-in vivo characterization of gentamicin bone implants
Journal of Controlled Release, Vol. 83, Núm. 3, pp. 353-364