Bacteriocinogenic activity from starter cultures used in Spanish meat industry

  1. Nieto-Lozano, J.C. 1
  2. Reguera-Useros, J.I. 1
  3. Peláez-Martínez, M.C. 2
  4. Hardisson de la Torre, A. 3
  1. 1 Universidad de Burgos
    info

    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    GRID grid.23520.36

  2. 2 Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
    info

    Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición

    Madrid, España

    GRID grid.419129.6

  3. 3 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

Revista:
Meat Science

ISSN: 0309-1740

Año de publicación: 2002

Volumen: 62

Número: 2

Páginas: 237-243

Tipo: Artículo

Exportar: RIS
DOI: 10.1016/S0309-1740(01)00252-2 SCOPUS: 2-s2.0-0035997444 GOOGLE SCHOLAR
Fuente de los datos: Scopus