Estudio bromatológico de la quesadilla herrereña

  1. Gonzalo Brito Miralles 1
  2. C. Rodríguez 1
  3. José Baquero Franco 1
  4. Cristobalina Rodríguez Álvarez 2
  5. María D. Garrido 2
  6. Ricardo Álvarez Fernández 2
  7. Arturo Hardisson de la Torre 2
  1. 1 Dirección Territorial de Salud de Santa Cruz de Tenerife
  2. 2 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

Journal:
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos

ISSN: 0300-5755

Year of publication: 1988

Issue: 198

Pages: 25-27

Type: Article

Export: RIS

Abstract

A study of the contents of nutrients and of the microbiological quality of the quesadilla from the island of Hierro (Canary dessert) is carried out. It´s high caloric value and low microbian content makes of this product a dessert that should be commercialised.