Artículos (20) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. Analysis of organic acid content in cultivars of tomato harvested in Tenerife

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 3, pp. 423-435

  2. Catalytic behaviour of bifunctional pumice-supported and zeolite/pumice hybrid catalysts for n-pentane hydroisomerization

    Applied Catalysis A: General, Vol. 350, Núm. 1, pp. 38-45

  3. Catecholamine containing alterations in the adrenal medulla of the p73 mutant mice

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 1-4

  4. Characterization of various chestnut cultivars by means of chemometrics approach

    Food Chemistry, Vol. 107, Núm. 1, pp. 537-544

  5. Chemical composition of tomato (Lycopersicon esculentum) from Tenerife, the Canary Islands

    Food Chemistry, Vol. 106, Núm. 3, pp. 1046-1056

  6. Comparison of mineral and trace element contents in onion cultivars (Allium cepa L.)

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 9, pp. 1554-1561

  7. Comparison of the mineral and trace element concentrations between 'gazpacho' and the vegetables used in its elaboration

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 7-8, pp. 660-670

  8. Determination of Al, Ba, Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na, Sr and Zn in red wine samples by inductively coupled plasma optical emission spectroscopy: Evaluation of preliminary sample treatments

    Microchemical Journal, Vol. 88, Núm. 1, pp. 56-61

  9. Effect of the shear intensity on fouling in submerged membrane bioreactor for wastewater treatment

    Journal of Membrane Science, Vol. 311, Núm. 1-2, pp. 173-181

  10. Efficacy of ciprofloxacin implants in treating experimental osteomyelitis

    Journal of Biomedical Materials Research - Part B Applied Biomaterials, Vol. 85, Núm. 1, pp. 93-104

  11. Evolución temporal de la Malvasía en Canarias: estudio fisicoquímico

    Rivista di viticoltura e di enologia, Año 61, Núm. 2, pp. 281-286

  12. Flavonoids in onion cultivars (Allium cepa L.)

    Journal of Food Science, Vol. 73, Núm. 8

  13. Influencia de la hipertensión sobre el contenido de catecolaminas del complejo vagal dorsal de la rata

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 30-34

  14. Mejora de la situación en folatos en mujeres con sobrepeso/obesidad ante dos dietas encaminadas a reducir el peso y aumentar el aporte de la vitamina

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 28, Núm. 2, pp. 26-34

  15. Organic acid contents in onion cultivars (Allium cepa L.)

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 15, pp. 6512-6519

  16. Phenolic profile in varietal white wines made in the Canary Islands

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 4, pp. 871-876

  17. Solubilization and stabilization of sodium dicloxacillin by cyclodextrin inclusion

    Current Drug Discovery Technologies, Vol. 5, Núm. 2, pp. 140-145

  18. Ti-containing volcanic ash as photocatalyst for degradation of phenol

    Energy and Environmental Science, Vol. 1, Núm. 3, pp. 364-369

  19. Variaciones del sistema angiotensina-vasopresina hipotalámico ante hipertensión arterial y su tratamiento con captopril

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 15-18

  20. Variation of the chemical composition of tomato cultivars (Lycopersicon esculentum Mill.) according to resistance against the tomato yellow leaf curl virus (TYLCV)

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 11, pp. 1882-1891