Departamento
Ingeniería Química y Tecnología Farmacéutica
Artigos (20) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2008
-
Analysis of organic acid content in cultivars of tomato harvested in Tenerife
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 3, pp. 423-435
-
Catalytic behaviour of bifunctional pumice-supported and zeolite/pumice hybrid catalysts for n-pentane hydroisomerization
Applied Catalysis A: General, Vol. 350, Núm. 1, pp. 38-45
-
Catecholamine containing alterations in the adrenal medulla of the p73 mutant mice
Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 1-4
-
Characterization of various chestnut cultivars by means of chemometrics approach
Food Chemistry, Vol. 107, Núm. 1, pp. 537-544
-
Chemical composition of tomato (Lycopersicon esculentum) from Tenerife, the Canary Islands
Food Chemistry, Vol. 106, Núm. 3, pp. 1046-1056
-
Comparison of mineral and trace element contents in onion cultivars (Allium cepa L.)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 9, pp. 1554-1561
-
Comparison of the mineral and trace element concentrations between 'gazpacho' and the vegetables used in its elaboration
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 7-8, pp. 660-670
-
Determination of Al, Ba, Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na, Sr and Zn in red wine samples by inductively coupled plasma optical emission spectroscopy: Evaluation of preliminary sample treatments
Microchemical Journal, Vol. 88, Núm. 1, pp. 56-61
-
Effect of the shear intensity on fouling in submerged membrane bioreactor for wastewater treatment
Journal of Membrane Science, Vol. 311, Núm. 1-2, pp. 173-181
-
Efficacy of ciprofloxacin implants in treating experimental osteomyelitis
Journal of Biomedical Materials Research - Part B Applied Biomaterials, Vol. 85, Núm. 1, pp. 93-104
-
Evolución temporal de la Malvasía en Canarias: estudio fisicoquímico
Rivista di viticoltura e di enologia, Año 61, Núm. 2, pp. 281-286
-
Flavonoids in onion cultivars (Allium cepa L.)
Journal of Food Science, Vol. 73, Núm. 8
-
Influencia de la hipertensión sobre el contenido de catecolaminas del complejo vagal dorsal de la rata
Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 30-34
-
Mejora de la situación en folatos en mujeres con sobrepeso/obesidad ante dos dietas encaminadas a reducir el peso y aumentar el aporte de la vitamina
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 28, Núm. 2, pp. 26-34
-
Organic acid contents in onion cultivars (Allium cepa L.)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 15, pp. 6512-6519
-
Phenolic profile in varietal white wines made in the Canary Islands
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 4, pp. 871-876
-
Solubilization and stabilization of sodium dicloxacillin by cyclodextrin inclusion
Current Drug Discovery Technologies, Vol. 5, Núm. 2, pp. 140-145
-
Ti-containing volcanic ash as photocatalyst for degradation of phenol
Energy and Environmental Science, Vol. 1, Núm. 3, pp. 364-369
-
Variaciones del sistema angiotensina-vasopresina hipotalámico ante hipertensión arterial y su tratamiento con captopril
Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 15-18
-
Variation of the chemical composition of tomato cultivars (Lycopersicon esculentum Mill.) according to resistance against the tomato yellow leaf curl virus (TYLCV)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 11, pp. 1882-1891