Department
Ingeniería Química y Tecnología Farmacéutica
Publications (14) Publications in which a researcher has participated
1993
-
4th order derivative spectrophotometric determination of quinine in soft drinks
Mikrochimica Acta, Vol. 110, Núm. 4-6, pp. 263-268
-
Absorption of SO2. Determination of mass transfer coefficients in a continuous stirred-tank reactor
International chemical engineering, Vol. 33, Núm. 1, pp. 85-92
-
Caracterización fisicoquímica de distintos tipos de vinagres (III) Determinación del color
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 246, pp. 51-54
-
Caracterización fisicoquímica de distintos tipos de vinagres (IV) Determinación de índices y del contenido de clourors y sulfatos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 246, pp. 55-58
-
Caracterización físico- química de diferentes tipos de vinagres. II: Determinación de algunos parámetros de naturaleza volátil
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 245, pp. 105-108
-
Caracterización físico- química de distintos tipos de vinagre. I: Acidez, extracto seco y cenizas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 245, pp. 99-104
-
Catalyst characterization. Variation of several parameters with the deactivation/regeneration cycles
Applied Catalysis A, General, Vol. 103, Núm. 1, pp. 17-21
-
Concentration levels of metals in different types of vinegars
Food / Nahrung, Vol. 37, Núm. 1, pp. 72-73
-
Effects of polymerization variables on PLGA properties: molecular weight, composition and chain structure
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 100, Núm. 1-3, pp. 9-14
-
Glibornuride-β-cyclodextrin inclusion complexes: Preparation, structural characterization and in vitro dissolution behaviour
European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, Vol. 39, Núm. 6, pp. 255-259
-
In vitro release optimization of three days methadone microspheres
Proceedings of the Controlled Release Society
-
Problemas de termodinámica técnica
Reverté
-
Procedimiento rápido de elaboración de autolizado de levadura de amplio espectro de utilización
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 245, pp. 87-90
-
Técnica sensorial del "sniffing" aplicada a la determinación del aroma del queso "de flor" de Guía
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 6, pp. 45-49