Publications (14) Publications in which a researcher has participated

1993

  1. 4th order derivative spectrophotometric determination of quinine in soft drinks

    Mikrochimica Acta, Vol. 110, Núm. 4-6, pp. 263-268

  2. Absorption of SO2. Determination of mass transfer coefficients in a continuous stirred-tank reactor

    International chemical engineering, Vol. 33, Núm. 1, pp. 85-92

  3. Caracterización fisicoquímica de distintos tipos de vinagres (III) Determinación del color

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 246, pp. 51-54

  4. Caracterización fisicoquímica de distintos tipos de vinagres (IV) Determinación de índices y del contenido de clourors y sulfatos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 246, pp. 55-58

  5. Caracterización físico- química de diferentes tipos de vinagres. II: Determinación de algunos parámetros de naturaleza volátil

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 245, pp. 105-108

  6. Caracterización físico- química de distintos tipos de vinagre. I: Acidez, extracto seco y cenizas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 245, pp. 99-104

  7. Catalyst characterization. Variation of several parameters with the deactivation/regeneration cycles

    Applied Catalysis A, General, Vol. 103, Núm. 1, pp. 17-21

  8. Concentration levels of metals in different types of vinegars

    Food / Nahrung, Vol. 37, Núm. 1, pp. 72-73

  9. Effects of polymerization variables on PLGA properties: molecular weight, composition and chain structure

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 100, Núm. 1-3, pp. 9-14

  10. Glibornuride-β-cyclodextrin inclusion complexes: Preparation, structural characterization and in vitro dissolution behaviour

    European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, Vol. 39, Núm. 6, pp. 255-259

  11. In vitro release optimization of three days methadone microspheres

    Proceedings of the Controlled Release Society

  12. Problemas de termodinámica técnica

    Reverté

  13. Procedimiento rápido de elaboración de autolizado de levadura de amplio espectro de utilización

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 245, pp. 87-90

  14. Técnica sensorial del "sniffing" aplicada a la determinación del aroma del queso "de flor" de Guía

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 6, pp. 45-49