Publicaciones (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. Analysis of organic acid content in cultivars of tomato harvested in Tenerife

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 3, pp. 423-435

  2. Aplicación de la metodología de “aprendizaje basado en problemas (ABP)” a la materia de tecnología farmacéutica

    De los proyectos de convergencia a la realidad de los nuevos títulos (Servei de Comunicació i Publicacions)

  3. Catalytic behaviour of bifunctional pumice-supported and zeolite/pumice hybrid catalysts for n-pentane hydroisomerization

    Applied Catalysis A: General, Vol. 350, Núm. 1, pp. 38-45

  4. Catecholamine containing alterations in the adrenal medulla of the p73 mutant mice

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 1-4

  5. Characterization of various chestnut cultivars by means of chemometrics approach

    Food Chemistry, Vol. 107, Núm. 1, pp. 537-544

  6. Chemical composition of tomato (Lycopersicon esculentum) from Tenerife, the Canary Islands

    Food Chemistry, Vol. 106, Núm. 3, pp. 1046-1056

  7. Comparison of mineral and trace element contents in onion cultivars (Allium cepa L.)

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 9, pp. 1554-1561

  8. Comparison of the mineral and trace element concentrations between 'gazpacho' and the vegetables used in its elaboration

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 7-8, pp. 660-670

  9. Determination of Al, Ba, Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na, Sr and Zn in red wine samples by inductively coupled plasma optical emission spectroscopy: Evaluation of preliminary sample treatments

    Microchemical Journal, Vol. 88, Núm. 1, pp. 56-61

  10. Effect of the shear intensity on fouling in submerged membrane bioreactor for wastewater treatment

    Journal of Membrane Science, Vol. 311, Núm. 1-2, pp. 173-181

  11. Efficacy of ciprofloxacin implants in treating experimental osteomyelitis

    Journal of Biomedical Materials Research - Part B Applied Biomaterials, Vol. 85, Núm. 1, pp. 93-104

  12. Evolución temporal de la Malvasía en Canarias: estudio fisicoquímico

    Rivista di viticoltura e di enologia, Año 61, Núm. 2, pp. 281-286

  13. Flavonoids in onion cultivars (Allium cepa L.)

    Journal of Food Science, Vol. 73, Núm. 8

  14. Influencia de la hipertensión sobre el contenido de catecolaminas del complejo vagal dorsal de la rata

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 30-34

  15. Mejora de la situación en folatos en mujeres con sobrepeso/obesidad ante dos dietas encaminadas a reducir el peso y aumentar el aporte de la vitamina

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 28, Núm. 2, pp. 26-34

  16. Organic acid contents in onion cultivars (Allium cepa L.)

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 15, pp. 6512-6519

  17. Phenolic profile in varietal white wines made in the Canary Islands

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 4, pp. 871-876

  18. Solubilization and stabilization of sodium dicloxacillin by cyclodextrin inclusion

    Current Drug Discovery Technologies, Vol. 5, Núm. 2, pp. 140-145

  19. Ti-containing volcanic ash as photocatalyst for degradation of phenol

    Energy and Environmental Science, Vol. 1, Núm. 3, pp. 364-369

  20. Variaciones del sistema angiotensina-vasopresina hipotalámico ante hipertensión arterial y su tratamiento con captopril

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 15-18