Departamento
Ingeniería Química y Tecnología Farmacéutica
Publicaciones (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2008
-
Analysis of organic acid content in cultivars of tomato harvested in Tenerife
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 3, pp. 423-435
-
Aplicación de la metodología de “aprendizaje basado en problemas (ABP)” a la materia de tecnología farmacéutica
De los proyectos de convergencia a la realidad de los nuevos títulos (Servei de Comunicació i Publicacions)
-
Catalytic behaviour of bifunctional pumice-supported and zeolite/pumice hybrid catalysts for n-pentane hydroisomerization
Applied Catalysis A: General, Vol. 350, Núm. 1, pp. 38-45
-
Catecholamine containing alterations in the adrenal medulla of the p73 mutant mice
Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 1-4
-
Characterization of various chestnut cultivars by means of chemometrics approach
Food Chemistry, Vol. 107, Núm. 1, pp. 537-544
-
Chemical composition of tomato (Lycopersicon esculentum) from Tenerife, the Canary Islands
Food Chemistry, Vol. 106, Núm. 3, pp. 1046-1056
-
Comparison of mineral and trace element contents in onion cultivars (Allium cepa L.)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 9, pp. 1554-1561
-
Comparison of the mineral and trace element concentrations between 'gazpacho' and the vegetables used in its elaboration
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 7-8, pp. 660-670
-
Determination of Al, Ba, Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na, Sr and Zn in red wine samples by inductively coupled plasma optical emission spectroscopy: Evaluation of preliminary sample treatments
Microchemical Journal, Vol. 88, Núm. 1, pp. 56-61
-
Effect of the shear intensity on fouling in submerged membrane bioreactor for wastewater treatment
Journal of Membrane Science, Vol. 311, Núm. 1-2, pp. 173-181
-
Efficacy of ciprofloxacin implants in treating experimental osteomyelitis
Journal of Biomedical Materials Research - Part B Applied Biomaterials, Vol. 85, Núm. 1, pp. 93-104
-
Evolución temporal de la Malvasía en Canarias: estudio fisicoquímico
Rivista di viticoltura e di enologia, Año 61, Núm. 2, pp. 281-286
-
Flavonoids in onion cultivars (Allium cepa L.)
Journal of Food Science, Vol. 73, Núm. 8
-
Influencia de la hipertensión sobre el contenido de catecolaminas del complejo vagal dorsal de la rata
Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 30-34
-
Mejora de la situación en folatos en mujeres con sobrepeso/obesidad ante dos dietas encaminadas a reducir el peso y aumentar el aporte de la vitamina
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 28, Núm. 2, pp. 26-34
-
Organic acid contents in onion cultivars (Allium cepa L.)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 15, pp. 6512-6519
-
Phenolic profile in varietal white wines made in the Canary Islands
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 4, pp. 871-876
-
Solubilization and stabilization of sodium dicloxacillin by cyclodextrin inclusion
Current Drug Discovery Technologies, Vol. 5, Núm. 2, pp. 140-145
-
Ti-containing volcanic ash as photocatalyst for degradation of phenol
Energy and Environmental Science, Vol. 1, Núm. 3, pp. 364-369
-
Variaciones del sistema angiotensina-vasopresina hipotalámico ante hipertensión arterial y su tratamiento con captopril
Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 4, pp. 15-18