Instituto Universitario de Estudios de las Mujeres
Instituto de investigación
María Inmaculada
Frías Tejera
Profesora Asociada
Publicaciones en las que colabora con María Inmaculada Frías Tejera (12)
2022
-
Toxic and Trace Elements in Seaweeds from a North Atlantic Ocean Region (Tenerife, Canary Islands)
Sustainability (Switzerland), Vol. 14, Núm. 10
2021
-
Trace Elements levels in Rhodophyta algae from Tenerife, Canary Islands (North Atlantic Ocean region)
Proceedings of The 3rd International Electronic Conference on Environmental Research and Public Health —Public Health Issues in the Context of the COVID-19 Pandemic (3ª.2021)
2019
-
Human exposure assessment to macro- and trace elements in the most consumed edible seaweeds in Europe
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 26, Núm. 36, pp. 36478-36485
-
Toxic metals (Al, Cd, Pb and Hg) in the most consumed edible seaweeds in Europe
Chemosphere, Vol. 218, pp. 879-884
2018
-
Metal concentrations in wild-harvested phaeophyta seaweed from the atlantic ocean (Canary Islands, Spain)
Journal of Food Protection, Vol. 81, Núm. 7, pp. 1165-1170
2015
-
Cafeína y quinina en bebidas refrescantes; contribución a la ingesta dietética
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 6, pp. 2880-2886
2009
-
Toxicología del asbesto
Cuadernos de Medicina Forense, pp. 207-213
2008
-
El impacto ecotoxicológico de las aguas marinas en las costas
Capitán, Núm. 12, pp. 16 - 24
-
Metals in fresh honeys from Tenerife Island, Spain
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 80, Núm. 1, pp. 30-33
2002
-
Content of sulphite in frozen prawns and shrimps
Food Control, Vol. 13, Núm. 4-5, pp. 275-279
2001
-
Optimización reológica de una harina utilizando proteasas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 163, pp. 57-62
1999
-
Toxicología del plomo y su presencia en los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 305, pp. 77-86