Effect of skin contact on the antioxidant phenolics in white wine

  1. Darias-Martín, J.J. 1
  2. Rodríguez, O. 1
  3. Díaz, E. 2
  4. Lamuela-Raventós, R.M. 3
  1. 1 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    GRID grid.10041.34

  2. 2 Instituto Canario de Investigaciones Agrarias
    info

    Instituto Canario de Investigaciones Agrarias

    San Cristóbal de La Laguna, España

  3. 3 Universitat de Barcelona
    info

    Universitat de Barcelona

    Barcelona, España

    GRID grid.5841.8

Journal:
Food Chemistry

ISSN: 0308-8146

Year of publication: 2000

Volume: 71

Issue: 4

Pages: 483-487

Type: Article

Export: RIS
DOI: 10.1016/S0308-8146(00)00177-1 SCOPUS: 2-s2.0-0343789667 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus