Antonio Francisco
Marrero Domínguez
Profesor Titular Universidad
Argitalpenak (14) Antonio Francisco Marrero Domínguez argitalpenak
2019
-
Effects of NaCl and NaHCO3 stress on morphological growth and nutrient metabolism on selected avocados (Persea americana Mill.)
Journal of Plant Nutrition, Vol. 42, Núm. 2, pp. 164-177
2018
-
Physiological response of selected avocados (Persea americana) subjected to NaCl and NaHCO3 stress
Scientia Horticulturae, Vol. 237, pp. 81-88
2017
2012
-
La agricultura canaria: situación actual y perspectivas
Semillas y letras : historia de la agricultura en Tenerife a través de los documentos escritos : exposición bibliográfica y documental (Universidad de La Laguna), pp. 133-146
2010
-
Improving the postharvest performance of bird-of-paradise flowers
Acta Horticulturae
2006
-
Optimal temperature and modified atmosphere for keeping quality of fresh-cut pineapples
Postharvest Biology and Technology, Vol. 39, Núm. 2, pp. 163-168
2003
-
Contenido de ácidos orgánicos en cinco variedades de patatas cultivadas en Tenerife (España)
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 1, pp. 16-21
-
Control of artificial ripening of bananas through atmosphere modification and refrigeration
Acta Horticulturae
2002
-
Chemometric studies of chemical compounds in five cultivars of potatoes from Tenerife
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2076-2082
-
V Simposio Nacional y II Ibérico de Post-recolección de Frutos y Hortalizas: Puerto de la Cruz, Tenerife, 19-23 septiembre de 2000
Instituto Canario de Investigaciones Agrarias
2001
1999
-
Immunoreactive neurotensin in gonadotrophs and thyrotrophs is regulated by sex steroid hormones in the female rat
Journal of Neuroendocrinology, Vol. 11, Núm. 10, pp. 785-794
1998
-
The use of randomly amplified polymorphic DNA (RAPD) for the study of genetic diversity and somaclonal variation in Musa
Acta Horticulturae, Vol. 490, pp. 445-454
-
Use of hot water dips to control the incidence of banana crown rot
Acta Horticulturae, Vol. 490, pp. 563-569