José Elías
Conde González
Profesor Titular Universidad
Juan Pedro
Pérez Trujillo
Investigador en el periodo 1983-2020
Publicaciones en las que colabora con Juan Pedro Pérez Trujillo (28)
2017
-
Microextracción en fase sólida acoplada a cromatografía de gases: screening de compuestos volátiles minoritarios presentes en vinos blancos y tintos canarios mediante SPME acoplada a la cromatografía de gases
La Semana vitivinícola, Núm. 3500, pp. 1401-1407
-
Microextracción en fase sólida acoplada a cromatografía de gases: sreening de compuestos volátiles minoritarios presentes en vinos blancos y tintos canarios mediante SPME acoplada a la cromatografía de gases
La Semana vitivinícola, Núm. 3509, pp. 2253-2258
2014
-
Determination of lactones in wines by headspace solid-phase microextraction and gas chromatography coupled with mass spectrometry
Journal of Analytical Methods in Chemistry, Vol. 2014
2013
-
Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry (ICP-MS) Determination of Metals and Metalloids in Marine Sediments. Evaluation of the Contamination Levels in Tenerife Island
Analytical Letters, Vol. 46, Núm. 3, pp. 539-556
-
Multi-residue method for the analysis of commonly used commercial surfactants, homologues and ethoxymers, in marine sediments by liquid chromatography-electrospray mass spectrometry
Microchemical Journal, Vol. 110, pp. 158-168
2011
-
Content in metallic ions of wines from the Madeira and Azores archipelagos
Food Chemistry, Vol. 124, Núm. 2, pp. 533-537
-
Content of mineral ions in wines from Canary Islands (Spain)
CyTA: Journal of food, Vol. 9, Núm. 2, pp. 135-140
-
Screening de compuestos volátiles minoritarios presentes en vinos blancos mediante SPME acoplada a la cromatografía de gases, empleando la fibra de CW/DVB
ACE: Revista de enología, Núm. 126
-
Validation of a GC-MS/MS method for simultaneous determination of 86 persistent organic pollutants in marine sediments by pressurized liquid extraction followed by stir bar sorptive extraction
Chemosphere, Vol. 84, Núm. 7, pp. 869-881
2010
-
Determinación de los parámetros de color en vinos tintos de las Islas Canarias
Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 367-376
2003
-
Análisis de volátiles minoritarios en vinos de malvasía mediante SPME acoplada a GC-MS
VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003
-
Application of multivariate analysis and artificial neural networks for the differentiation of red wines from the Canary Islands according to the island of origin
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 15, pp. 4303-4307
-
Classification of commercial wines from the Canary Islands (Spain) by chemometric techniques using metallic contents
Talanta, Vol. 59, Núm. 2, pp. 335-344
-
Contenido mineral de vinos tintos de Tenerife y Gran Canaria con denominación de origen
Viticultura enología profesional, Núm. 87, pp. 30-36
-
Conventional enological parameters of bottled wines from the Canary Islands (Spain)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 16, Núm. 1, pp. 49-56
-
Determination of major compounds in sweet wines by headspace solid-phase microextraction and gas chromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 991, Núm. 1, pp. 13-22
-
Estudio del color de los vinos tintos de las Islas Canarias: Primeros resultados
VI Jornadas Científicas GIENOL
-
Optimisation of a solid-phase microextraction procedure for the determination of triazines in water with gas chromatography-mass spectrometry detection
Journal of Chromatography A
-
Selenium and mercury concentrations in sweet and dry bottled wines from the Canary Islands, Spain
Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 3, pp. 237-240
-
Volatile compounds of bottled wines with Denomination of Origin from the Canary Islands (Spain)
Food Chemistry, Vol. 81, Núm. 3, pp. 447-452