Comparison of pesticide residue levels in red wines from Canary Islands, Iberian Peninsula, and Cape Verde

  1. Santana-Mayor, Á. 1
  2. Rodríguez-Ramos, R. 1
  3. Socas-Rodríguez, B. 2
  4. Díaz-Romero, C. 1
  5. Rodríguez-Delgado, M.Á. 1
  1. 1 Universidad de La Laguna
    info

    Universidad de La Laguna

    San Cristobal de La Laguna, España

    ROR https://ror.org/01r9z8p25

  2. 2 Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
    info

    Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación

    Madrid, España

    ROR https://ror.org/04dgb8y52

Journal:
Foods

ISSN: 2304-8158

Year of publication: 2020

Volume: 9

Issue: 11

Type: Article

DOI: 10.3390/foods9111555 SCOPUS: 2-s2.0-85094555934 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen access editor
Data source: Scopus