María del Carmen
Rubio Armendáriz
Catedrática de Universidad
Roberto
Álvarez Marante
Roberto Álvarez Marante-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (6)
2006
-
Hidrocarburos Aromáticos Policíclicos (HAPs) en productos de la pesca: Revisión
Revista de Toxicologia, Vol. 23, Núm. 1, pp. 1-6
2004
-
La toxicología de las dioxinas y su presencia en los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 353, pp. 65-70
2002
-
Mineral composition of the red and green pepper (Capsicum annuum) from Tenerife Island
European Food Research and Technology, Vol. 214, Núm. 6, pp. 501-504
2001
-
Mineral composition in four varieties of avocado [Persea gratissima, L. from the island of Tenerife
European Food Research and Technology, Vol. 213, Núm. 3, pp. 225-230
-
Mineral composition of the banana (Musa acuminata) from the island of Tenerife
Food Chemistry, Vol. 73, Núm. 2, pp. 153-161
-
Mineral composition of the papaya (Carica papaya variety sunrise) from Tenerife island
European Food Research and Technology, Vol. 212, Núm. 2, pp. 175-181