Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto Canario de Investigaciones Agrarias (17)

2017

  1. Use of Banana (Musa acuminata Colla AAA) Peel Extract as an Antioxidant Source in Orange Juices

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 1, pp. 60-66

2011

  1. Influence of diet and rennet on the composition of goats' milk and cheese

    Journal of Dairy Research, Vol. 78, Núm. 2, pp. 250-256

2010

  1. Efecto de la cota sobre el potencial enológico de dos varietales tintos

    Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 273-288

  2. Estudio comparativo de tres variedades de uva blanca cultivadas en el sur de Tenerife

    Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 221-254

  3. Influencia de la maceración en la calidad y en el perfil polifenólico de vinos blancos elaborados en la D.O. Valle de Güímar

    Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 479-491

  4. Los vinos de tea en la Isla de La Palma

    Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 529-545

2003

  1. Chemical characterization of bottled sweet wines from the Canary Islands (Spain)

    Acta Alimentaria, Vol. 32, Núm. 3, pp. 247-256

  2. Conventional enological parameters of bottled wines from the Canary Islands (Spain)

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 16, Núm. 1, pp. 49-56

2002

  1. Chemometric studies of chemical compounds in five cultivars of potatoes from Tenerife

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2076-2082

  2. Effect of altitude on the wine-making potential of Listan negro and Ruby Cabernet cultivars in the south of Tenerife island

    Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 36, Núm. 4, pp. 185-194

2001

  1. Enhancement of red wine colour by pre-fermentation addition of copigments

    Food Chemistry, Vol. 73, Núm. 2, pp. 217-220

2000

  1. Effect of skin contact on the antioxidant phenolics in white wine

    Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 4, pp. 483-487