Grupo integrado de ciencia y tecnología de los alimentos
ALIMENTOS
Instituto Canario de Investigaciones Agrarias
San Cristóbal de La Laguna, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto Canario de Investigaciones Agrarias (17)
2024
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Morphological Characterization of Opuntia Accessions from Tenerife (Canary Islands, Spain) Using UPOV Descriptors
Horticulturae, Vol. 10, Núm. 7
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Physicochemical and Nutritional Characterization of Green Banana Flour from Discarded Cavendish Bananas
Sustainability (Switzerland), Vol. 16, Núm. 15
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Storage Conditions of Refrigerated Prickly Pears in Small Processing Industries
Agriculture (Switzerland), Vol. 14, Núm. 4
2022
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Effects of Peeling, Film Packaging, and Cold Storage on the Quality of Minimally Processed Prickly Pears (Opuntia ficus-indica L. Mill.)
Agriculture (Switzerland), Vol. 12, Núm. 2
2020
2017
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Use of Banana (Musa acuminata Colla AAA) Peel Extract as an Antioxidant Source in Orange Juices
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 1, pp. 60-66
2011
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Influence of diet and rennet on the composition of goats' milk and cheese
Journal of Dairy Research, Vol. 78, Núm. 2, pp. 250-256
2010
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Efecto de la cota sobre el potencial enológico de dos varietales tintos
Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 273-288
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Estudio comparativo de tres variedades de uva blanca cultivadas en el sur de Tenerife
Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 221-254
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Influencia de la maceración en la calidad y en el perfil polifenólico de vinos blancos elaborados en la D.O. Valle de Güímar
Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 479-491
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Los vinos de tea en la Isla de La Palma
Aportaciones al conocimiento del vino canario (Instituto de Estudios Canarios), pp. 529-545
2003
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Chemical characterization of bottled sweet wines from the Canary Islands (Spain)
Acta Alimentaria, Vol. 32, Núm. 3, pp. 247-256
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Conventional enological parameters of bottled wines from the Canary Islands (Spain)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 16, Núm. 1, pp. 49-56
2002
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Chemometric studies of chemical compounds in five cultivars of potatoes from Tenerife
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 7, pp. 2076-2082
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Effect of altitude on the wine-making potential of Listan negro and Ruby Cabernet cultivars in the south of Tenerife island
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 36, Núm. 4, pp. 185-194
2001
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Enhancement of red wine colour by pre-fermentation addition of copigments
Food Chemistry, Vol. 73, Núm. 2, pp. 217-220
2000
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Effect of skin contact on the antioxidant phenolics in white wine
Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 4, pp. 483-487