Artículos (20) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2009

  1. Aplicación de los biorreactores de membrana sumergida (BRMS) a la reutilización de aguas

    Tecnología del agua, Año 29, Núm. 309, pp. 63-71

  2. Biodiesel production from waste oil using Mg - Al layered double hydroxide catalysts

    Energy and Fuels, Vol. 23, Núm. 6, pp. 2952-2958

  3. Capacidad antioxidante de diferentes variedades de cebolla

    CyTA: Journal of food, Vol. 7, Núm. 1, pp. 53-58

  4. Chemical composition of eight cultivars of potatoes. Application of multivariate analysis

    Acta Alimentaria, Vol. 38, Núm. 4, pp. 405-414

  5. Depuranat project: Sustainable management of wastewater in rural areas

    Desalination and Water Treatment, Vol. 4, Núm. 1-3, pp. 59-68

  6. Economic and environmental assessment of small and decentralized wastewater treatment systems

    Desalination and Water Treatment, Vol. 4, Núm. 1-3, pp. 16-21

  7. Estimation of uncertainty in size-exclusion chromatography with a double detection system (light-scattering and refractive index)

    Talanta, Vol. 78, Núm. 3, pp. 781-789

  8. Evaluation of non-isothermal methods in stability studies of human insulin pharmaceutical preparations

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 49, Núm. 4, pp. 916-922

  9. Fructans and major compounds in onion cultivars (Allium cepa)

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 22, Núm. 1, pp. 25-32

  10. Immobilisation of Cells in Biocompatible Films to Cell Therapy

    The Open Tissue Engineering and Regenerative Medicine Journal, Vol. 2, Núm. 1, pp. 14-19

  11. Immunohistochemical study of Pax6 and Reissner fibre expression in the prenatal development of the mouse subcommissural organ

    European Journal of Anatomy, Vol. 13, Núm. 3, pp. 111-115

  12. Ingesta de macronutrientes y perfil calórico como condicionantes dietéticos de depresión en ancianos

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 29, Núm. 2, pp. 24-30

  13. La castaña como alimento. Un cultivo para la revalorización

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 403, pp. 106-113

  14. Nitrogen transformation of reclaimed wastewater in a pipeline by oxygen injection

    Environmental Technology, Vol. 30, Núm. 7, pp. 715-723

  15. Parámetros físico-químicos y de color en algunos tipos de vinificación en tnto de la isla de Tenerife

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 408, pp. 92-95

  16. Performance of a Sequencing Batch Biofilm Reactor for the treatment of pre-oxidized Sulfamethoxazole solutions

    Water Research, Vol. 43, Núm. 8, pp. 2149-2158

  17. Problemática nutricional en personas con sobrepeso/obesidad

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 16, Núm. 3, pp. 84-88

  18. VEGF-controlled release within a bone defect from alginate/chitosan/PLA-H scaffolds

    European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, Vol. 73, Núm. 1, pp. 50-58

  19. hGH release from directly compressed hGH-PLGA biodegradable implantable tablets: Influence of physicomechanical factors

    European Polymer Journal, Vol. 45, Núm. 10, pp. 2830-2838

  20. ¿Conocen las mujeres españolas cuál es la mejor estrategia para controlar el peso corporal?

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 29, Núm. 1, pp. 17-25