Publicaciones en las que colabora con Carlos Díaz Romero (20)

2010

  1. Cluster analysis and artificial neural networks multivariate classification of onion varieties

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 21, pp. 11435-11440

2004

  1. Content of Free Phenolic Compounds in Cultivars of Potatoes Harvested in Tenerife (Canary Islands)

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 5, pp. 1323-1327

2003

  1. Niveles de selenio en aguas potables de Canarias

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 2, pp. 109-114

  2. Estudio de correlación y análisis factorial aplicado a la excreción urinaria de selenio

    Análisis clínicos: órgano de expresión científica y profesional de la Asociación Española de Farmacéuticos Analistas, Tomo 28, Núm. 3, pp. 85-90

  3. Contenido mineral de vinos tintos de Tenerife y Gran Canaria con denominación de origen

    Viticultura enología profesional, Núm. 87, pp. 30-36

2002

  1. Fast determination of retinol and α-tocopherol in plasma by LC

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 28, Núm. 5, pp. 991-997

  2. Concentraciones de calcio, magnesio, sodio y potasio en leche materna y fórmulas de inicio

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 4, pp. 406-412

2001

  1. Mineral concentrations in cow's milk from the canary island

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 14, Núm. 4, pp. 419-430

2000

  1. Selenium and cancer: Some nutritional aspects

    Nutrition, Vol. 16, Núm. 5, pp. 376-383

  2. Concentrations of iron, copper and zinc in human milk and powdered infant formula

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 51, Núm. 5, pp. 373-380

1999

  1. Fluorimetric determination of selenium in biological samples

    Analytical Letters

  2. Chemometric studies of several minerals in milks

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 4, pp. 1520-1524

1998

  1. Niveles de fluoruro en los vinos de las Islas Canarias: años 1996 y 1997

    La vitivinicultura mundial del futuro. 1998: XXIII Congreso Mundial de la Viña y el Vino

  2. Concentrations of selenium in human milk

    European Food Research and Technology, Vol. 207, Núm. 2, pp. 174-179

  3. Concentrations of selenium in human milk

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 207, Núm. 2, pp. 174-179

1997

  1. Comparison of mineralization methods for fluorimetric determination of selenium in milks

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 204, Núm. 6, pp. 425-428

  2. Comparison of mineralization methods for fluorimetric determination of selenium in milks

    European Food Research and Technology, Vol. 204, Núm. 6, pp. 425-428

1993

  1. 4th order derivative spectrophotometric determination of quinine in soft drinks

    Mikrochimica Acta, Vol. 110, Núm. 4-6, pp. 263-268