
Luis Antonio
González Mendoza
Associate Professor
Publications (29)
2023
-
A comprehensive review of the influence of co-solvents on the catalysed methanolysis process to obtain biodiesel
Heliyon, Vol. 9, Núm. 1
-
Ce/Pumice and Ni/Pumice as heterogeneous catalysts for syngas production from biomass gasification
Waste Management, Vol. 166, pp. 270-279
2022
-
Response surface methodology for continuous biodiesel production from Jatropha curcas oil using Li/pumice as catalyst in a packed-bed reactor assisted with diethyl ether as cosolvent
Chemical Engineering and Processing - Process Intensification, Vol. 179
-
Catalytic Activity of Polymetallic and Hydrotalcite-like Catalysts in the Synthesis of Methanol by Carbon Dioxide Hydrogenation
Renewable Energy and Power Quality Journal, Vol. 20, pp. 569-573
-
Assessment of the energy potential of agricultural and forestry biomass sources from the Canary Islands
Renewable Energy and Power Quality Journal, Vol. 20, pp. 494-499
2021
-
Multivariate influence through neural networks ensemble: Study of Saharan dust intrusion in the Canary Islands
Applied Soft Computing, Vol. 107
-
Applying ensemble neural networks to analyze industrial maintenance: Influence of Saharan dust transport on gas turbine axial compressor fouling
Inteligencia artificial: Revista Iberoamericana de Inteligencia Artificial, Vol. 24, Núm. 68, pp. 53-71
2017
-
Use of Banana Peel Extract To Stabilise Antioxidant Capacity and Sensory Properties of Orange Juice During Pasteurisation and Refrigerated Storage
Food and Bioprocess Technology, Vol. 10, Núm. 10, pp. 1883-1891
-
Use of Banana (Musa acuminata Colla AAA) Peel Extract as an Antioxidant Source in Orange Juices
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 1, pp. 60-66
2012
-
Análisis del impacto de las normas de calidad facultativas en el sector agroalimentario de Canarias
La actividad agroalimentaria en Canarias: un enfoque de cadena de suministro (Fundación FYDE-CajaCanarias), pp. 49-72
2008
-
Evolución temporal de la Malvasía en Canarias: estudio fisicoquímico
Rivista di viticoltura e di enologia, Año 61, Núm. 2, pp. 281-286
2007
-
Análisis sensorial de los vinos de Malvasía en Canarias
Anales de economía aplicada 2007
-
Malvasía de Canarias: caracterización físico-química
VinoTeQ: vino, tecnología, equipos, calidad, Núm. 36, pp. 22-25
2006
-
Estudio evolutivo de polifenoles y antocianos en la maduración de cepas de la comarca Tacoronte-Acentejo (Tenerife)
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 30, pp. 53-55
-
Crianza de vinos tintos en barricas de roble: evolución de parámetros tradicionales y su impacto sensorial
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 29, pp. 67-70
2001
-
El Centro Asociado de la UNED en Tenerife
UNED Tenerife (Centro Asociado de la UNED en Tenerife), pp. 11-21
-
Gestión y control de calidad
Santa Cruz de Tenerife : ARTE Comunicación Visual, 2001
-
Changes in composition and sensory quality of red wine aged in american and french oak barrels
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 35, Núm. 1, pp. 41-48
-
Changes in composition and sensory quality of red wine aged in American and French oak barrels
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 35, Núm. 1, pp. 41-48
-
Aplicación del estudio de regresión para caracterizar y modelizar la maduración de la variedad Listán Negro en España
Viticultura enología profesional, Núm. 72, pp. 26-35