Publicaciones (24) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2007

  1. A linear mixed-effects statistical model for in-vivo evaluation of recombinant human growth hormone implants in hypophysectomized rats

    Journal of Pharmacy and Pharmacology, Vol. 59, Núm. 9, pp. 1313-1317

  2. Análisis sensorial de los vinos de Malvasía en Canarias

    Anales de economía aplicada 2007

  3. Application of chemometric studies to metal concentrations in molluscs from the Strait of Magellan (Chile)

    Archives of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 52, Núm. 4, pp. 519-524

  4. Application of matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry and hydrogen exchange combined with enzymatic digestion for the structural characterization of antimalaric Spf66 peptide

    Talanta, Vol. 72, Núm. 3, pp. 1192-1198

  5. Catalytic behaviour of Pt or Pd metal nanoparticles-zeolite bifunctional catalysts for n-pentane hydroisomerization

    Catalysis Communications, Vol. 8, Núm. 12, pp. 2081-2086

  6. Chemical characterization of Opuntia dillenii and Opuntia ficus indica fruits

    Food Chemistry, Vol. 103, Núm. 1, pp. 38-45

  7. Comparison of mineral and trace element concentrations in two molluscs from the Strait of Magellan (Chile)

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 20, Núm. 3-4, pp. 273-279

  8. Differentiation of two Canary DO red wines according to their metal content from inductively coupled plasma optical emission spectrometry and graphite furnace atomic absorption spectrometry by using Probabilistic Neural Networks

    Talanta, Vol. 72, Núm. 1, pp. 263-268

  9. Efectos de la administración de nicotina sobre la eminencia media y el núcleo arcuato. Estudio con tirosina hidroxilasa y angiotensina II

    Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 3, pp. 18-22

  10. El control de peso corporal como prioridad sanitaria: resultados de un estudio de intervención encaminado a aproximar la dieta al ideal teórico

    Nutrición y alimentación en promoción de la salud (Castilla-La Mancha. Consejería de Sanidad), pp. 279-293

  11. Estudio físico químico de uva de la variedad Malvasía

    La seguridad y calidad de los alimentos: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Tenerife, del 13 al 15 de junio de 2007

  12. Free hydroxycinnamic acids, lycopene, and color parameters in tomato cultivars

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 21, pp. 8604-8615

  13. Immobilization of mesenchymal stem cells and monocytes in biocompatible microcapsules to cell therapy

    Biotechnology Progress, Vol. 23, Núm. 4, pp. 940-945

  14. Instability study of a swirling annular liquid sheet of polymer produced by air-blast atomization

    Chemical Engineering Journal, Vol. 133, Núm. 1-3, pp. 69-77

  15. Malvasía de Canarias: aproximación al estudio de costes y precios

    La seguridad y calidad de los alimentos: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Tenerife, del 13 al 15 de junio de 2007

  16. Malvasía de Canarias: caracterización físico-química

    VinoTeQ: vino, tecnología, equipos, calidad, Núm. 36, pp. 22-25

  17. Mineral and trace element concentrations in cultivars of tomatoes

    Food Chemistry, Vol. 104, Núm. 2, pp. 489-499

  18. New trends in analysis of biopharmaceutical products

    Current Pharmaceutical Analysis, Vol. 3, Núm. 4, pp. 230-248

  19. Parámetros de color y fenoles en maceraciones cortas de la variedad Listán negro

    Viticultura enología profesional, Núm. 110, pp. 15-22

  20. Reuse of fried oil to obtain biodiesel: Zeolites Y as a catalyst

    International Journal of Chemical Reactor Engineering, Vol. 5